Схвалено № 478 | Роман Мендес/НПУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святополк Скоропадський

Суддя | 02 сервер
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
23
Реакції
35
Бали
21
Нікнейм Роман Мендес
Особистий нікнейм Дмитро Дума
Суть скарги дана особа поставила автівку на проїжджу частину я викликав НПУ він виїхав пропала машина тобто це він поставив її по друге він коли припаркувався не поставив на аварійку також він не зміг обяснятись чому він поставив автівку. Далі під'їхала людина і сказала "Мусара бля** бруклін ауф* я відкрив вогонь по колесам (я як керівник відділу безпеки та охорони можу допомагати НПУ) він стояв я йому мав сказати. Там ми поїхали далеко він стріляв і керував авто це також порушення далі він догнав людина вийшла з гри мій колега питає чиє відео фіксація він каже ні це також порушення. Також ми до нього говоримо він відповідає шо це порушення субординації Потім ми питали чому і він вийшов з гри. Дякую за відповідь шановна адміністрація
Докази

Тайм коди 0:16 (стоїть авто) 2:57 (авто зникає) 4:16( припаркувався без аварійки) 6:16 (образа від іншого гравця та поліцейський нічого не робив) 7:39 (розпочав вогонь та видно як він цілиться і повертає) 8:58 (без відео фіксації)

З іншого відео та лів від рп
Дата 19.03.25

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт: Гравець Сергій Ліпов [6786981] отримує покарання у вигляді:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів;
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів.

Щодо ситуації з співробітником НПУ буде проведено бесіду щодо уникнення даних ситуацій.
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі