Розглянуто № 676 Масові порушення НПУ/ 2.15 ; 2.38 ; 2.42

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр.10

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
342
Реакції
99
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Ілля Франківський, Максим Юшенко, Артем Ніксон, Дарк Англес
  2. Особистий нікнейм: Олександр Рейвел
  3. Суть скарги: Сталася дуже прикра ситуація підійшовши до працівників НПУ. По мені використали тайзер без причини, після чого я почав тікати від незаконого затримання, тому що не хотів незаконим чином опинитись в ІТТ, під час втечі по мені відкрили вогонь, притому, що я ніяким чином не загрожував життю працівникам і особам які перебували поряд, а просто тікав від них, вони мали доганяти мене і використовувати максимум тайзер, проте так не сталось і вони вирішили що легше розтріляти і це є халатно на беззбройну людину, яка тікає, відкривати вогонь. Тому прошу аби видали покарання даним не компетентним особам згідно пунктів: 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення ; 2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн ; 2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 21,09,2025

Назарій Коваль

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
64
Реакції
40
Бали
21
Вітаю!
Розглянувши надані вами відеодокази, а також матеріали, подані співробітниками НПУ, мною прийнято рішення.

За порушення правил державних організацій, а саме п. 2.15: «Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян без наявності законних підстав», наступні працівники отримують дисциплінарне стягнення у вигляді догани:

• Ілля Франківський
  • Максим Юшенко
  • Артем Ніксон
  • Дарк Англес

З даними працівниками також буде проведено профілактичну бесіду щодо правильності та належності використання вогнепальної зброї.

Крім того, Ілля Франківський отримує деморган на 15 хвилин за порушення правил державних організацій, п. 2.42.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі