Розглянуто № 6840 | DM car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

lav_4ebyrek

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
10
Реакції
3
Бали
305
1. Ваш нікнейм: ігор федорняк
2. Нікнейм порушника:микола юрик
3. Назва клану: порушника: primaster
4. Суть скарги: приблизно за 5 хв до цієй події я з ним тулився після чого він приїав знову І почав мені казати щоб я вийшов з ним 1/1 я не міг відповісти нічого через те що в мене мут був, так ми стояли приблизно 5-10 хв після чого він почав наносити шкоду моєму автомобілю і не давав нормальної можливості виїхати з території б/у також там був присутній його друг на білій фурі який мені заважав. Його нік я не побачив може на відео буде видно. може через то що в нас війна кланів йому нічого не буде, але якщо я не помиляюся на тереторії б/у зелена зона. тайм коди 1-(0:04) 2-(0:56) 3-(3:15)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 20.08.2026 час 14:30-14:40

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
1,586
Реакції
452
Бали
379
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт
Гравець Ігор Федорняк [6767853] отримує покарання у вигляді деморгану на 100 хв за:
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець Микола Юрик [6893530] отримує покарання у вигляді деморгану на 100 хв за:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець Захар Войс [6902376] отримує покарання у вигляді деморгану на 40 хв за:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі