Владислав Савчин
02 | Лідер НПУ у відставці
- Реєстрування
- 15 Тра 2024
- Дописи
- 175
- Реакції
- 121
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: 6889346, 6891790
- Особистий нікнейм: Моріс Шадоу
- Суть скарги: Я, Моріс Шадоу, підійшов до працівника НПУ. У відповідь почув команду "відійдіть на 5 метрів". Я запитав: "На якій підставі?", проте працівник проігнорував моє звернення, не надавши жодного пояснення або посилання на внутрішні статті чи накази.
Згідно з принципами сервера, співробітник державної структури має представитись, пред’явити посвідчення та діяти згідно із роллю. Непредставлення себе при взаємодії з гравцем — це порушення.
Після цього я сів у автомобіль. Працівник підійшов та наказав вийти з авто, при цьому не представився, не пред’явив службове посвідчення, як того вимагають як RP-правила, так і IC закон "Про Національну поліцію" (стаття 18). На моє питання "Ви хто?" — відповіді не було. Замість цього була застосована фізична сила без попередження, що є порушенням RP-норм та IC-закону.
Якщо працівник неправомірно застосував вимогу — можна аргументувати, що це перевищення повноважень або порушення ролі з боку працівника.
Я знову сів у транспорт, оскільки не отримав жодної адекватної реакції чи законного обґрунтування. У відповідь працівник дістав тайзер та здійснив постріл, хоча застосування спецзасобів можливе лише у разі реальної загрози життю чи здоров'ю, чого з мого боку не було. Це є порушенням правил Ескалації Сили.
На сервері застосування спецзасобів, як‑то тайзер, повинно бути обґрунтованим (наприклад: реальна загроза, відповідна рольова ситуація). Застосовано без видимої підстави — може бути порушенням.
Далі мене затримали без чіткого формулювання статті. Лише після запитань я почув "стаття 10.10", а згодом і "10.9", що свідчить про необґрунтованість та невпевненість працівника у своїх діях.
Крім того, при оформленні мене в ділянці, працівник зробив скан пальця, хоча я був у рукавицях. Це є нонРП дією, оскільки в реальному житті сканер не зміг би зчитати відбиток пальця через тканину. Також, працівник не провів обшук.
Дія, яка не відповідає логіці ролі (наприклад: сканування пальців у рукавицях, тобто технічно невиправдана в грі) — це порушення РП‑логіки. Якщо працівник застосував метод, який не вміщується у встановлену рольову механіку — це аргумент. На сервері встановлено, що держоргани мають дотримуватися процедури. Якщо це порушено — наприклад, працівник не пояснив підставу, не представився, то це — порушення внутрішніх правил організації.
Прошу адміністрацію сервера перевірити дії даного працівника НПУ на предмет:- порушення процедури ідентифікації (непредставлення),
- необґрунтованого застосування сили та спецзасобів,
- застосування нонРП дій (скан пальця в рукавицях),
- можливого аб’юзу системи статей (10.9 / 10.10 без підстав),
- порушення внутрішніх RP-правил та IC-законів.
Тайм коди: 00:30, 01:50, 05:20, 08:20 (ПРОХАННЯ: Переглянути весь фрапс, тоді буде видно всю ситацію)
- Докази (скріншот/відео): Тик (В разі чого, відео, ще грузиться,якщо його не буде почекайте)
- Дата порушення: 19:57
Дякую за увагу!
Останнє редагування: