Ден Хандерсон
Поважний гравець
- Реєстрування
- 20 Тра 2024
- Дописи
- 73
- Реакції
- 170
- Бали
- 38
- Нікнейм гравця:Томі Пінкмен, Юра Хохлов, Микола Ковач, Олександр Пипкович
- Особистий нікнейм:Ден Хандерсон
- Суть скарги: Вербування розпочалося з того, що гравець під нікнеймом Юра Хохлов здійснив РП-дію, у якій він кинув кепку, плюнув (харкнув) на руку та вдарив мене. Сам факт удару ще можна розцінити як РП-ситуацію, але плювок і супутні дії мали характер приниження, що не відповідає правилам РП та порушує людську гідність.Такі дії публічно зневажили мене перед іншими гравцями. Після цього гравець Тоні Пінкмен у голосовому чаті (Voice RP) імітував плювок у мій бік, чим також принизив мене як гравця та людину. Подібну поведінку повторив Микола Ковач, який зробив аналогічну РП-дію з “плювком”, що спричинило масове приниження з боку учасників СБУ: Юра Хохлов, Тоні Пінкмен, Микола Ковач. У відповідь, роздратований та відчуваючи приниження, я також відіграв плювок — виключно як реакцію на постійні образи, щоб показати, що така поведінка неприпустима. Далі Тоні Пінкмен почав відігравати дії, пов’язані з роздяганням по РП, що я вважаю категорично неприпустимим і принизливим. Такі сцени не мають відношення до вербування та суперечать правилам адекватної РП-взаємодії. Після цього Юра Хохловпродовжив словесні образи, сказавши:
“Як і гнили до цього в НПУ”,
чим образив не лише мене, а й усю фракцію НПУ, назвавши її “гнилою”. Це є прямим проявом неповаги та спробою приниження словесно.
Далі Микола Ковач знову відіграв плювок у мій бік, а потім, після короткої перерви "поїздки на місяць”, повторив те саме. Завершилось це словами Юри Хохлова:
“Глаза заплющь, ***********************************”,
що є відвертою образою та порушенням правил поведінки в проєкті.
Прошу адміністрацію, розглянути повністью фрапс і видати покарання за всі масові приниження, образи та не повагу до гравців, бо пропаде в гравців з таким чином бажання бути в фракції. - Докази (скріншот/відео):Тиць
- Дата порушення:10.11.2025
TimeCode: Микола Ковач, Юра Хохлов, Тоні Пінкмен приниження гідності 4.21-4.39 ІІ Сцена 18+ де масове порушення гідності не відповідающи д оправил вербування 5.45-7.25 ІІ Приниження гідності ковач 7.55-7.56 ІІ Ковач знов же приниження 11.46 ІІ Ковач приниження знов же 13.15-13.19 ІІ Момент образи від Хохлов 13.54 ІІ Ковач знов же приниження 18.06-18.10 ІІ Ковач знов же приниження 18.30