Розглянуто № 730 Приниження гідності

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
  1. Нікнейм гравця:Томі Пінкмен, Юра Хохлов, Микола Ковач, Олександр Пипкович
  2. Особистий нікнейм:Ден Хандерсон
  3. Суть скарги: Вербування розпочалося з того, що гравець під нікнеймом Юра Хохлов здійснив РП-дію, у якій він кинув кепку, плюнув (харкнув) на руку та вдарив мене. Сам факт удару ще можна розцінити як РП-ситуацію, але плювок і супутні дії мали характер приниження, що не відповідає правилам РП та порушує людську гідність.Такі дії публічно зневажили мене перед іншими гравцями. Після цього гравець Тоні Пінкмен у голосовому чаті (Voice RP) імітував плювок у мій бік, чим також принизив мене як гравця та людину. Подібну поведінку повторив Микола Ковач, який зробив аналогічну РП-дію з “плювком”, що спричинило масове приниження з боку учасників СБУ: Юра Хохлов, Тоні Пінкмен, Микола Ковач. У відповідь, роздратований та відчуваючи приниження, я також відіграв плювок — виключно як реакцію на постійні образи, щоб показати, що така поведінка неприпустима. Далі Тоні Пінкмен почав відігравати дії, пов’язані з роздяганням по РП, що я вважаю категорично неприпустимим і принизливим. Такі сцени не мають відношення до вербування та суперечать правилам адекватної РП-взаємодії. Після цього Юра Хохловпродовжив словесні образи, сказавши:
    “Як і гнили до цього в НПУ”,
    чим образив не лише мене, а й усю фракцію НПУ, назвавши її “гнилою”. Це є прямим проявом неповаги та спробою приниження словесно.

Далі Микола Ковач знову відіграв плювок у мій бік, а потім, після короткої перерви "поїздки на місяць”, повторив те саме. Завершилось це словами Юри Хохлова:
    “Глаза заплющь, ***********************************”,
    що є відвертою образою та порушенням правил поведінки в проєкті.
    Прошу адміністрацію, розглянути повністью фрапс і видати покарання за всі масові приниження, образи та не повагу до гравців, бо пропаде в гравців з таким чином бажання бути в фракції.
  4. Докази (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата порушення:10.11.2025
    TimeCode: Микола Ковач, Юра Хохлов, Тоні Пінкмен приниження гідності 4.21-4.39 ІІ Сцена 18+ де масове порушення гідності не відповідающи д оправил вербування 5.45-7.25 ІІ Приниження гідності ковач 7.55-7.56 ІІ Ковач знов же приниження 11.46 ІІ Ковач приниження знов же 13.15-13.19 ІІ Момент образи від Хохлов 13.54 ІІ Ковач знов же приниження 18.06-18.10 ІІ Ковач знов же приниження 18.30

Максим Філіпішин

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
42
Реакції
82
Бали
23
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, додам, до коментаря колеги, що відповідно до Закону Західної України про "Службу Безпеки України" (клікабельно), а саме за статею 1.6.6: СБУ має право використовувати будь-які психологічні методи, включаючи тестування, профайлинг, аналіз поведінки, для оцінки придатності особи до вербування. У виняткових випадках, за наявності письмового розпорядження Голови СБУ, допускається примусове залучення осіб до співпраці, якщо це необхідно для запобігання загрозам національній безпеці.
Проте з співробітниками все рівно буде проведена бесіда, про поведінку під час вербування.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі