Розглянуто № 754 | Ден Хандерсон//Затримання без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
31
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Андрій Патрубок
2. Нікнейм порушника: Ден Хандерсон
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Їхав мене зупинила поліція я зупинився не тікав попросив назвати підставу зупинки мого транспортного засобу а саме хотів почути від працівника поліції оці підстави
15.1.1. Порушення ПДР: якщо водій порушує Правила дорожнього руху (ПДР), такі як перевищення швидкості, проїзд на червоне світло, неправильний поворот тощо; працівник НПУ зупиняє для складання протоколу або надання пояснень.
15.1.2. Перевірка документів: для перевірки необхідних документів, таких як водійські права, технічний паспорт автомобіля, страховка. Але працівник поліції незназвавши даних підстав начав зразу мене затримувати за непідкору коли я спокійно сказав назвати підставу зупинки транспортного засобу та підставу для перевірки документів! Прошу розібратись з даним спіцвробітником,також хочу замітити шо даний працівник без рп відігровок дістав мене з транспортного засоба
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Таймкоди: зупинка транспорта 00:03
незнаня підстави: 00:24
викід з машини та взятя в кайданки: 00:58
прибутт'я на відділку: 01:58
початок процесуальних дій у відділку: 02:45
закінчення процесуальних дій: 08:05
саджання в ітт: 08:37-08:52
6. Дата порушення:08.12.2025

Влад Флoренс

Адміністратор | 02 Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
209
Реакції
142
Бали
88
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:
Гравець Андрій Патрубок отримує покарання у вигляді:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
pmute 6873902 70
Також: Гравець Ден Хандерсон отримує покарання у вигляді:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
pmute 6855158 30

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі