Розглянуто № 877 Массові порушення//6859475

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Явний

Бородатий
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Саша Дубинской//6859475
  2. Особистий нікнейм: Павло Явний
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє проєкту Ukraine GTA,

Хочу звернути вашу увагу на ситуацію, яка виникла під час виконання службових обов'язків мною та моїм начальником, Машулею Громовою. Ми сумлінно працювали над дотриманням порядку на території сервера, коли помітили громадянина, який порушував встановлені правила. Не зволікаючи, ми прийняли рішення зупинити його, щоб встановити особу та виписати штраф за виявлене порушення.

Під час перевірки громадянин вдало ввів нас в оману, сказавши: "Дай я від'їду на тротуар, перепаркуюсь". Замість виконання обіцянки перепаркувати автомобіль, громадянин різко поїхав з місця проведення процесуальних дій, тим самим перешкодивши виконанню наших службових обов'язків.

У такій ситуації ми діяли оперативно, використовуючи команду /purs, щоб встановити його місцезнаходження та розпочати переслідування. Після приблизно 500 метрів ми змогли наздогнати автомобіль з порушником, однак, як не дивно, громадянина "здуло вітром" у невідомому напрямку ((вихід з гри під час переслідування Тайм код - 3:24)). Таке непередбачуване зникнення громадянина створило додаткові труднощі у виконанні службових обов'язків.

Далі цей громадянин знову зайшов до області, і на чергову частину надійшов виклик від цієї ж особи, що також зафіксовано у відеодоказах. Реагуючи на виклик, ми з колегами прибули на місце події. Однак, щойно ми розпочали друге переслідування, громадянина знову "здуло вітром" ((вихід з гри під час РП процесу Тайм код - 1:13)). Це вже другий випадок виходу громадянина під час активного процесу переслідування, що свідчить про ігнорування ним основних принципів РП.

Третє входження порушника до області супроводжувалося ще одним викликом на 102, що стало черговою провокацією з його боку. Ми виїхали на місце подій, але цього разу громадянин уже був затриманий генералом поліції м. Дніпра. Генерал поліції затримав його за порушення громадського порядку, що допомогло нам виграти час до нашого прибуття на місце. Після розмови з громадянином, громадянин знову вирішив уникнути покарання та полетів на іншу планету ((Вихід з гри під час погоні Тайм код - 2:25))

Після прибуття я застосував спецзасоби, зокрема тайзер та кайданки, і затримав громадянина. Йому були зачитані права, однак, у відповідь він вдавався до абсурдних висловлювань на кшталт "Мені п***й" (( Образа + MG)), що, ймовірно, було намаганням уникнути відповідальності або висміяти серйозність ситуації. Після того як ми доставили його до ІТТ, моя колега представила наші службові посвідчення, щоб підтвердити легітимність наших дій.

Однак, ще одне порушення правил з боку цього громадянина сталося тоді, коли він, перебуваючи в кайданках, якимось чином дістав паспорт зі своєї кишені, що є явним прикладом NonRP дій. Коли йому було чітко пояснено причину затримання, він почав неадекватно висловлюватися, вдаючись до образ на адресу працівників поліції ((MG + образа гравців)).

У цей момент громадянин вдався до чергового порушення: він використав "килим-літак" для того, щоб уникнути відповідальності та втекти з місця затримання ((вихід з гри під час РП процесу Тайм код - 0:25)). Після того як громадянин четвертий раз зайшов до області, його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Ми продовжили процесуальні дії та вирішили випустити його, однак після цього мої колеги знову змушені були застосувати спецзасоби, серед яких був і тайзер, що вкотре призвело до виходу громадянина з гри ((вихід з гри під час арешту)).

Після чергового повернення громадянина до ізолятора, його поведінка стала ще більш агресивною. Він почав знову висловлюватися неадекватно, вдаючись до прямих образ на адресу моїх колег та Генерала Національної поліції м. Києва. Особливо хочу звернути увагу на те, що мій начальник, Машуля Громова, стала об'єктом образ. Вона є висококваліфікованим і порядним працівником поліції, і абсолютно не заслуговує на подібне ставлення до себе. Їй було надзвичайно прикро чути ці образи, що абсолютно неприпустимо у будь-якому РП процесі ((образа гравців)).((MG + Неадекватні висловлювання))

На підставі наведених фактів, прошу адміністрацію серйозно поставитися до цієї ситуації та вжити відповідних заходів щодо порушника. Зокрема, прошу видати йому 3 варни за численні порушення правил сервера, а також накласти максимальне покарання у вигляді блокування за образи на адресу мене та моїх колег. Ми, користувачі проєкту Ukraine GTA, намагаємося покращити РП процес і сприяти розвитку сервера, однак через подібні дії окремих гравців виникає демотивація та втрачається бажання продовжувати гру.

Розраховую на об'єктивний, адекватний та справедливий розгляд цієї скарги. Сподіваюся, що будуть вжиті відповідні заходи для того, щоб подібні ситуації не повторювалися надалі.

З повагою,
    Полковник Нац.Поліції м.Києва Павло Явний 6860407

5. Докази (скріншот/відео): Докази порушення прикріпленні відповідно до пунктів.
  6. Дата порушення: 13.10.24

Іван Верлеб

02 | Західна Україна
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
89
Реакції
21
Бали
13
Вітаю Шановний гравець!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Даний гравець Саша Дубинской [6859475] получає наступні покарання:

5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.21. Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі