Розглянуто № 900 | Омана адміністрації+DM in GZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Мік Гранд
  2. Особистий нікнейм: Артем Лямець
  3. Суть скарги: Дана особа, склала скаргу на співробітників ДВКС, ніби співробітники просто так почали відкривати вогонь доказ 1, хоча раніше, 5 хвилинами раніше особа здійснила напад на співробітників у зеленій зоні, в доказі 2 він вбиває мене, а в доказі 3 на початку робить масовий ДМ в Зеленій зоні, Тайм код 5:45 знов мене дмшить в зз без причини.
  4. Докази (скріншот/відео):доказ 1, доказ 2, доказ 3
  5. Дата порушення:15.12

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт: Почнемо з 1-го доказу,доказів щодо нападу на співробітників п`ятьма хвилинами раніше,я не побачив,перейдемо до 2-го доказу: Гравець Мік Ґранд отримує покарання у вигляді: 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн;
6.2.2. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини. | Варн / Бан до 5 днів;
6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин;
Гравець Артем Лямець [6870408] отримує покарання у вигляді: 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн;
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.

[Розглянуто!]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі