- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 624
- Реакції
- 354
- Бали
- 123
Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 22.06.2025
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: Алекс Карпатиченко
ОПИС
Я - Полковник Служби безпеки України Подільського краю - Карпатиченко Алекс, 21.6.2025 близько 9:23 ранку під час їзди на своєму автомобілю побачив як громадян Терентев Валентин врізався в автомобіль Національної поліції України тобто пошкоджував майно Національної поліції України. Після чого я його зупинив та попросив вийти з авто, він це проігнорував та я відкрив вогонь по колесам, після чого він вийшов та почалась перестрілка, я викликав підмогу та нажаль з втратами, але нам вдалося його затримати та доставити в Головне управління Національної поліції м. Київ. Під час обшуку в громадянина Терентева Валентина було знайдено зброю тупи "автомат М4" в кількості 5 шт. також було знайдено зброю типу "Снайперської Гвинтівки" в кількості 5 шт. також було знайдено наркотичний засіб типу "Петрушки (золотої)" в кількості 15шт. та наркотичних засіб типу "Алкоголь (золотий)" в кількості 5шт, їх було конфісковано для проведення подальшої експертизи.
Тим самим Терентев Валентин порушив статтю 87 та 88 ККУ та також підозрюється в скоєнні правопорушення в статті 69 та 78.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Терентев ВалентинФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: Ув'язнений
Додаткова інформація: При затриманні чинив опору
Полковник Служби безпеки України
Алекс Карпатиченко
Підпис:
Слухайте бо не почуєте