Розглянуто №1 | Скарга//Роман Дацик//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Брускі

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
77
Реакції
63
Бали
21
1. Нікнейм лідера/заступника: Роман Дацик
2. Особистий нікнейм: Хаторі Брускі
3. Суть скарги: Зайшов до гри і вирішив познайомитися з дівчиною сідаю до неї в машину і тут Роман починає по мені пускати вогонь в ЗЗ.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тицьяй
5. Дата походження: 27.02.2025

Нікіта Варвар

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
31
Реакції
66
Бали
23
Я вважаю що тут була провокація. Тому даний Генерал відкрив огонь.
Нецензурна лексика також було провокація.
Хочу доповнити що першим з автомобіля викинув даний гравець!
Це авто Генерала, тому я вважаю що це- провокації.

З повагою Генерал ЗСУ Нікіта Варвар

Роман Дацик

Поважний гравець
Реєстрування
27 Сер 2024
Дописи
60
Реакції
172
Бали
88
Ми стояли на вокзалі в Дніпрі ви прийшли та почали принижувати та викидувати мене з машини. Потім коли я вас затримав в Харкові ви неодноразаво принизили мене та назвали проект UG "параша" сказали що ви граєте на GTA 5 RP, не розумію що ви тоді тут забули. Крім образ від вас нічого толкового не почув

Морфа Беладонна

Шановний гравець
Реєстрування
18 Лют 2025
Дописи
18
Реакції
42
Бали
18
Шановний, ваша поведінка є абсолютно неприйнятною. Пан Дацик сумлінно виконав свою роботу, і будь-які закиди на його адресу є безпідставними.

Вільям Скоропадський

Досить паритися, живи як подобається!
Реєстрування
9 Лис 2023
Дописи
66
Реакції
100
Бали
38
Шановний гравцю! На мою думку, від вас була провокація, а саме: ви викидали пана Дацика з автомобіля. Також, коли на вас направили зброю, ви й далі продовжували це робити, що є порушенням правил UG, а саме PG (зображення свого гравця героєм). Тому дії пана Дацика не порушують правила UG.

Вільям Скоропадський

Досить паритися, живи як подобається!
Реєстрування
9 Лис 2023
Дописи
66
Реакції
100
Бали
38
Також попрошу адміністрацію при розгляді скарги прийняти до уваги правило:
Нечитабельна скарга (використаний чорний колір, дуже малий розмір шрифту, тощо);

Матвій Ахметов

Пенсія | Ukraine GTA
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
120
Реакції
61
Бали
73
Також хочу нагадати, що цей громадянин використовував нецензурну лайку, яка ображала пана Дацика. Пан Дацик просив його покинути транспортний засіб, але громадянин цього не зробив. На мою думку, тут було лише одне порушення, а саме DM in GZ. Проте, я вважаю, що в цьому випадку можна обмежитися суворою бесідою для пана Дацика!

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Неодмінно бачу порушення правил Ukraine GTA від лідера Романа Дацика, а саме "FD in GZ" тому лідер отримує покарання у вигляді деморгану на 80 хвилин, а також отримує лідерське попередження за порушення правил Ukraine GTA.

Проте бачу від Вас провокації в сторону гравця та низку порушень правил Ukraine GTA, а саме:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.29.
"Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Тому ви отримуєте покарання у вигляді бану на 3 дні.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі