Юрій Кондрацький
Знання законів та прав надає громадянам силу.
- Реєстрування
- 21 Лют 2025
- Дописи
- 135
- Реакції
- 158
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм порушника: Стас Мустангович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Не зрозуміло за що посадив, не відігрував РП, не пояснив статті, також я не порушував цієї статті за яку він мене посадив, також у нього НонРп нікнейм
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/umsk239wvu
1
2:01 взяв в кайданки
2:20 мені сповістили що мене затримали за образу співробітників, хоча в майбутньому видали розшук за зовсім іншу статтю
3:30 без РП повів мене
3:47 посадив в машину без РП відігровок
2
Мені так і не зачитали міранду
Також я хотів собі адвоката та телефонний дзвінок але мене навіть не спитали про це і не сказали що я маю такі права
3
0:44 видав розшук за зовсім іншу статтю чим мені сповістили спочатку, що заборонено, також цю статтю я не порушував.
Хочу наголосити в даного співробітника ще й НонРП НікНейм!
Вимагаю: 1) Покарати співробітника
2) Видати мені компенсацію
6. Дата порушення: 27.05.2026
2. Нікнейм порушника: Стас Мустангович
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Не зрозуміло за що посадив, не відігрував РП, не пояснив статті, також я не порушував цієї статті за яку він мене посадив, також у нього НонРп нікнейм
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/umsk239wvu
1
2:01 взяв в кайданки
2:20 мені сповістили що мене затримали за образу співробітників, хоча в майбутньому видали розшук за зовсім іншу статтю
3:30 без РП повів мене
3:47 посадив в машину без РП відігровок
2
Мені так і не зачитали міранду
Також я хотів собі адвоката та телефонний дзвінок але мене навіть не спитали про це і не сказали що я маю такі права
3
0:44 видав розшук за зовсім іншу статтю чим мені сповістили спочатку, що заборонено, також цю статтю я не порушував.
Хочу наголосити в даного співробітника ще й НонРП НікНейм!
Вимагаю: 1) Покарати співробітника
2) Видати мені компенсацію
6. Дата порушення: 27.05.2026