Розглянуто №11 Скарга на СБУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Svatosav

Козак
Реєстрування
12 Кві 2025
Дописи
2
Реакції
10
Бали
6
1.Нікнейм лідера/заступника: Джекворд Деніялс та Святогор Мшеслав
2.Особистий нікнейм: Василь Верба
3.Суть скарги:

Доброго дня шановна слідкуюча адміністрація!
Звертаюсь до вас з дуже цікавою ситуацією яка виникла у мене з заступниками СБУ К.
1) 10.04 пан полковник Святогор виписав спочатку на мене неправдивий наказ а саме в ньому мене вказав як "сержанта", а з 25.03 я вже був "капітаном" це свідчить про те що він не є компетений на данній посаді та вже заслуговує на видачу дисциплінарного покарання. доказ1
2) 13.04 Він вже змінив мене в том наказі та вказав те що я "капітан" але данний наказ не був ніде затвердженний в документообміні та він є не зовсім точним бо в ньому не було вказано точної дати з якої по яку я повинен був проходити переатестацію в ЗСУ та не було вказано керівника підрозділу ЗСУ якому я підпорядковуюся на час дії наказу.
3) Джекворд Деніялс повідомляє мене в неофіційній группі в телеграмі що мені він видав догану по не зрозумілому наказу та понизив мене в званні що не є етнично для полковника. доказ2

4) Підполковник Данил Наливайко в 01:26 пише в группі та при всіх закликає мене зайти в область та нащо я надав відповідь що р/ч давно завершенно і що я не зайду, на що почув відповідь від нього що я тепер "старший лейтинант" мені з цього моменту стало дуже прикро так як я будував свою кар'єру дуже довго і по не зрозумілим причинам мене понизили в званні.
15.04 Данило Наливайко видав мені розшук по статті 1.8 необґрунтований та віддвав наказ о/с щоб вони вели по мені вогонь на території ГУ, на що зреагував адміністратор Ілля Макогон та виніс йому покарання в виглядді "TK", на мою особисту думку данний наказ є злочиним та не відповідає дійсності так як ми всі люди і вести вогонь по мені є не доречним. доказ3

5) Даня Наливайко ображав мою честь і гіднсть у групі в телеграмі-доказ
Христя Сміт також не знала наказ на мене тобто Святогор зробив злочиний наказ і навіть не повідомив відповідальну особу тим самим показав свою неоковирність на даній посаді-доказ
В висновку - данні особи яких я перерахував не є компетені на своїх посадах, та не повинні керувати СБУ К та віддвати злочинні накази,щодо бази знаннь Святогора я вимагаю видати йому догану так як він зробив серйозні помилки на своїй посаді,також прошу переглянути докази усіх хто є перерахованний щодо вірності виданного мені наказу.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:16 .04.2025

Останнє редагування:

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу рішення:
1. Написання наказу, в якому вказане невірне ваше звання, не є порушенням правил сервера.
2. Внутрішні накази не потребують занесення до "документообігу".
3. Повідомлення, залишені в "неофіційній групі", не розглядаються.
4. Гравець Даня Наливайко [6779139] отримує покарання згідно з "Правилами державних організацій":
Пункт 2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав.
Покарання: Попередження / Догана

| РОЗГЛЯНУТО |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі