Розглянуто №1105 Перевищення службових повноважень, відсутність знань законів, проф.придатність на низькому рівні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франік

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Франік Франківський 6860104
2. Нікнейм порушника: Григорій Корбут 6908146 ( іншими співробітниками нехай займається Управління Внутрішньої Безпеки СБУ)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: В даному відео вбачаю велику кількість порушень зі сторони співробітника СБУ які займаються не зрозумілими речами перебуваючи на службі ( 1тут), після того що вони там нюхають чи курять, він не може відрізнити вертоліт від автомобіля (2тут), потім йому уже бачаться якісь самальоти (3тут), посилається на якісь законні вимоги і змушує мене до якихось дій більше хвилини при тому що навіть не предствляється хто він є, і тільки через хвилину своїх вимог пред'являє службове посвідчення (4тут), функція СБУ трохи в іншому заключається чим бігати за людьми і провіряти їх на наявність штрафів, розшуку як він сам підтвердив ніякого не було (5тут) (якись зухвалий голос став як побачив штрафи) , дальше він здійснює затримання стаття 9.9 ( якого (6тут) закону ? не називає КПК чи ККУ чи якого?), дивимся дальше інші співробітники займаються рольовими іграми на службі заковують в наручники один одного (7тут), (то таке не звертайте уваги то дружина їй можна, це є порушення внутрішнього статуту СБУ), дальше бачим як співробітник СБУ подає нам приклад як треба порушувати ПДР від лікарні К до поліції К там сотня метрів, але 1. їзда у темну пору доби без увімкнення світла фар, 2. три рази здійснив поворот, але жодного разу не включив поворотник, 3. їзда на червоний сигнал світлофора, авто службове без спец сигналів (8тут). Права Міранди голосом зачитані не були хотя всі інші дії вітворював голосовим чатом, але вони були прописані у текстовому чаті,(перший раз я на них не звернув уваги тому і сказав що їх не зачитували), після шести хвилин спілкування і затримання і мого повідомлення що іде відео запис (9тут) працівник згадав що у нього є відеореєстратор який не включений, чи був адвокат викликаний мені не відомо(як провірити я не знаю) чи бажав я скористатися державним чи у мене є приватний інформація не була уточнена. На повторне моє запитання причина затримання? (10тут) причина відповідь 9.9 КПКУ я спеціально відкрив КПКУ прочитати, а там виявляється немає такої статті ;) стаття 9.9 є у ККУ яка працює у автоматичному режимі коли у гравця накопичується велика сума штрафів вона автоматично подає гравця у розшук, штрафами по КУпАП займатися має НПУ, а не СБУ. Не дочекавшись відповіді адвоката починає проводити поверхневий обшук зі славшись на якусь невтятну статтю (11тут) і знову без уточнення якого саме кодексу це по КПКУ чи ККУ, під час поверхневого обшуку не втятно щось було знайдено що було знайдене заборонене не заборонене де воно знаходилося на поверхні чи все таки він заліз в кармани (12тут) те що було знайдено воно вилучилося під протокол чи переклав собі в карман ? якісь не понятні дії відбулися. Дальше він повідомляє що адвокат не відповів і приймає рішення розглядати справу без нього, але якщо звернути увагу на час який був об"явлений про виклик адвоката, а саме(13тут) 23:27:51 - 23:30:21 ( 14тут) дивимся в ігровий чат на годину) і прийнятям рішення розгляду справи не пройшло відведених регламентом 3хв на відповідь адвоката. Також офтопом кажучи (15 тут) поділився своїми знаннями що таке ККУ при КПКУ і так дальше добре що хоть знає що існує КУпАП і що СБУ ним не займається тільки затримання пройшло за порушення КУпАП. На протязі всього процесу не було запропоновано сплатити штрафи на місці.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): відео ціле
6. Дата порушення: 19.06.2026р о 23:22 год.

Останнє редагування модератором:

Матвій Мовальчук

1
Модератор
Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
54
Реакції
17
Бали
53
Вітаю, розглянувши вашу скаргу,
виношу вердикт:
Гравець Григорій Корбут [6908146] отримує покарання у вигляді:

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

2.20. Заборонено проявляти поведінку, що не відповідає статусу працівника СБ України.
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Догана

Гравець Григорій Корбут [6908146] отримає покарання: у вигляді двох Доган та з працівником буде проведено бесіду!
/jail 150

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі