Розглянуто №1134 Порушення DM Car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

FFrozensay

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
28
Реакції
2
Бали
6
Нікнейм гравця: Невідомий \ ID 6854574
Особистий нікнейм: Петро Заграновський
Суть скарги: DM Car - Шкода авто без причини
Докази (скріншот/відео):

Дата порушення: 29 січня

FFrozensay

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
28
Реакції
2
Бали
6
Вони 2 рази так роблять, перший раз не записався, ось другий раз я вирішив зачекати біля ПриватБанку, вони приїхали я виїхав за ними, не чіпати, не стріляв, не чіпав ніяк.
вони раз по колесах почали стріляти, в мене не записало демку перший раз, ось на другий раз записало.

FFrozensay

Новий гравець
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
28
Реакції
2
Бали
6
Я загалом нічого з ними не робив, вони просто так по колесах стріляли не тільки мені.

Андрій Мосійчук

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
394
Реакції
73
Бали
33
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
  • Гравець, Максумук Колесник отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме: 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
  • Гравець, Петро Заграновський отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме: 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин та 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі