Розглянуто №1138 / Грубі порушення працівника ДСНС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Печеричка

З-L НПУ | Західна Україна
Реєстрування
15 Кві 2025
Дописи
25
Реакції
13
Бали
8
Ваш нікнейм:Володимир Печеричка
Нікнейм порушника: Вадим Запорожець
Назва організації порушника: ДСНС
Суть скарги:
Працівник ДСНС у ході ситуації допустив низку порушень встановлених правил та нормативних актів.

Спочатку працівником було порушено ст. 2.10 КУпАП. Після зробленого мною зауваження працівник здійснив наїзд на Генерала ДСНС, що підтверджується відповідним відеоматеріалом, прикріпленим до скарги.

У подальшому працівник допустив порушення ст. 4.3 КУпАП. Після отримання законної вимоги про зупинку він почав тікати та навмисно не виконав вимогу про зупинку, чим, відповідно до наявних обставин, порушив ст. 10.9 ККУ. Відеоматеріал, що підтверджує зазначене порушення, також прикріплено до скарги.

Після попередження про можливість відкриття вогню працівник, намагаючись втекти, здійснив наїзд на дерево. Після цього, коли я підбіг до транспортного засобу, працівник вийшов із гри, здійснивши NonRP-дію, тим самим уникнувши подальшого розвитку RP-ситуації.

Після того як я припинив переслідування та зупинив особу, працівник повторно зайшов у гру, після чого приїхав до мене. Відповідний відеозапис також прикріплено до скарги.

У подальшому працівник ДСНС здійснив напад на мене та вбив мого персонажа, чим, на мою думку, порушив правила RP, а саме RVK та FCK.

На підставі вищевикладеного прошу адміністрацію розглянути дану скаргу, перевірити надані відеоматеріали та вжити відповідних заходів щодо працівника ДСНС у разі підтвердження зазначених мною порушень.
Доказ порушення (скриншот/відео):
1.Наїзд на Генерала ДСНС:ТУТ
2.Вихід під час РП процесуТУТ
3.Вбивство:ТУТ

Олександр Соколенко

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
71
Реакції
52
Бали
63
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Вадим Запорожець [6870362] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
jail 30
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
pban 2
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
warn
6.38."Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
jail 60

Розгянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі