Розглянуто №1146 6832122// DM багоюз DM in ZZ RK (2 порушення)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
  1. Нікнейм гравця:6832122
  2. Особистий нікнейм:Денис Міядзакі
  3. Суть скарги:Данний ігрок перешкодив нам рп процессу і затулив після чого я поїхали в патруль дальше він же нас затаранив і не перший раз ми відкрили вогонь він начав якось багом стріляти з боку хоча він находився в автомобілі і вбив напарницю а я його вбив після чого я поїхав в лікарню щоб її забрати після чого данний ігрок мене там вбив тоїсть RK Вбивство з цілю помсти і вбивство одного і того же ігрока 2 раза , Від мого лиця було порушення це говоріння в ноці тоїсть 5.7 і помоїму образа і МГ я це признаю нерви не стримали і готовий понести покарання Примітка: я їхав з верхнього моста не вертався там де мене затулили їхав за іншою людиною
  4. Докази (скріншот/відео):"сюда" Тиць
  5. Дата порушення:31.01.2025
  6. Тайм код 0.31 Багоюз 1.12 Дм напарницю 1.17 Гешка Голий мат і на началі десь таран перешкодив роботі СБУ від мене МГ 2.59 ДМ ЗЗ + РК вбивство з метою помсти від мене мг + нок 5.7 гта укрейн чат

Андрій Мосійчук

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
394
Реакції
73
Бали
33
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
  • Гравець, Джек Бандера, отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме: 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн; 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин; 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
  • Гравець, Денис Міядзакі, отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме: 5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут до 45 хвилин; 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
  • Гравець, Гешка Голий, отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме: 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі