Розглянуто №1184 / Петро Красавчик/Нон рп,провокації,використання службового становища на свою користь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
140
Реакції
189
Бали
204
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:петро красавчик
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Я приїхав на пару хвилин до ЗСУ де мене чекав знайомий який є співробітником ЗСУ якому я мав передати деталь до авто і тут гравець петро красачик без причини приїзджає починає провокувати та причини бити тайзером та брати в кайданки.Він не міг знати що я в клані і він не міг знати де я знаходжусь гравець у планшеті по айді дізнався моє місце знаходження приїхав і почав вчиняти дані порушення з метою помсти.Мені цікаво як даний гравець попав до НПУ як недавно він отримав кілька варнів і його вигнали з позором із ЗСУ і далі гравець вже перебував у клані Скарга,скарга 2.І слово патьмак не є образою Слово «патьмак» — це рідкісний місцевий діалект (зокрема на Тернопільщині), що означає «хлопець, який не має тями або мало знає»
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ
6. Дата порушення:15.08.2026

Останнє редагування:

Олександр Соколенко

Старший Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
141
Реакції
90
Бали
167
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, та переглянувши відеофіксацію співробітника виношу вердикт:

Гравець Петро Красавчик [6872510] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Мут 20

Також за порушення правил державних організацій, а саме:

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
Попередження
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
Деморган 20

Також гравець отримує покарання згідно статуту НПУ:

3.3. Користуватися тайзером, наручниками або іншими спецзасобами без належних підстав. | Попередження / Догана
Попередження

Розгянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі