Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Розглянуто№121 |матвій лебігович, люба корабель II не знання правил фракції, масові порушення
Суть скарги:
Тайм коди порушень:
00;01 - нон рп дії, діставати тайзер з правого карману він не міг тому що тайзер в кобурі носять
00:03 - PG тайзер на м4
00:05 - нон рп дії, не відіграв доставання наручників
00:33 - перетяг рп в свою сторону, люба розуміє що матвій НІЧОГО без неї не може і хоче перекинути мене на себе. тим самим оскільки вона краще знає правила прикриває його від порушень
01:00 - нон рп дії, не відіграв "заламав руку і повів за собою" коли почав вести мене в наручниках
01:30 - нон рп дії, просить мене дати паспорт для перевірки, хотя він не відіграв "відстібнув одну кайданку"
03:17 - згадка родичів у негативному конспекті
04:40 - погрози + MG
05:23 - нон рп дії, я не розумію якого "сотрудника" він там витагяував з автомобіля
06:10 - перетяг РП в всою сторону, видумала правило що оскільки вона жінка не має право обшукувати протилежну стать
06:34 - прикриває свого друга, все що робити вона диктує йому, як його взагалі в сбу взяли, вінн вообше нічо не знає
06:43 - нон рп дії, обшуки потрібно проводити через команду /try
07:05 - нон рп дії, не відіграла доставання планшету з базою КПК
07:40 - MG,нон рп дії,я говорю в оос чат, він цю інформацію рахує як іс чат
На мою думку за такі масові порушення, дані співробітники повинні бути звільнені з фракції і занесені в чорний список, щоб такого більше не повторювалось)
Вітаю! Роглянувши вашу скаргу виношу вердикт: Гравець Матвій Лебігович [6812523] отримує наступні покарання: NonRP відігровки - /pmute 60-120
PG - /jail 15 - 60 Гравець Марян Духов[6846499] отримує наступні покарання: Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7
MG - /pmute 15-30 Гравець Міша Чейз[6831353]отримує покарання у вигляді: MG - /pmute 15-30 Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14 Багоюз - /warn або /pban 1-10 Також зі співробітником СБУ Матвій Лебігович буде проведено сувору бесіду стосовно даної ситуації Також співробітниця СБУ надала мені повну відео фіксацію даної ситуації там де від вас було зафіксовано наступні порушення: DB - /jail 15-60 /warn Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7 [Розглянуто]
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.