Розглянуто №1216/Ярік Кабіна, Саняя Кабіна, Христя Міллер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
  1. Нікнейм гравця: Ярік Кабіна, Саняя Кабіна, Христя Міллер
  2. Особистий нікнейм: Нікіта Явний
  3. Суть скарги: Масований ДМ, приниження гідності, провокації, перешкода, обман адміністрації.

Працював на теплиці яку взяв в оренду на 5год, та ці гравці постійно доводили мене до несвідомого стану...
    В мене вже була розмова з ГА, якщо потрібно я можу надати більше відео доказів, але вже не через форум, так як відео на 40-60хв.
    Кожні 15-20хв, гравці приїзджали та продовжували це робити!

Прошу покарати гравців, та видати на ваш розсуд БАН, це було не одноразово!
    Головний Адміністратор Олег Галицький, хотів мені допомогти щоб не вбивали та не заважали працювати, але, гравців садили в деморган декілька разів, але як я розумію, в них є знайомі в ДКВС, та вони виходили за 10-15хв та повертались на теплицю, і продовжували мене доводити до несвідомого стану!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хочу зауважити: Гравці знімали відео, та опублікували його на свою сторінку Tik Tok, силку прикріпляю нижче.
    Шановна адміністрація 02 Серверу,
    прошу вас передивитися відео докази, та винести вердикт. #Дякую за розуміння.
  4. Докази (скріншот/відео): Відео №1, Відео №2, Відео №3
  5. Дата порушення: 14.02.2025

UKRAINE
    GTA

by.Явний

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На жаль, відео доказів не достатньо для видачі великого покарання.
Схиляючись на те що було надано, гравець Ярік Кабіна [6850981] отримає покарання DM 100 хвилин.
Інших гравців покарати схиляючись на відео докази не можемо.
Прохання прикріпити усі докази порушень у наступній скарзі для видачі покарань гравцям.
Також закликаємо не використовувати надмірну кількість кольорів, адже скарга стає важко читабельною.

Також гравці отримують усні попередження, що якщо надалі будуть масові перешкоджання грі гравцю будуть застосовані серйозніші покарання, аніж деморган.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі