Розглянуто №13 СБУ К// Павлик Малюк//Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dimonik

Козак
Реєстрування
30 Лис 2023
Дописи
22
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника: Павло Малюк
  2. Особистий нікнейм: Денні Хелл
  3. Суть скарги:
    1. DB кар. Суть Я просто їхав даний лідер намерено в мене влетів, після чого у нас сталась перестрілка і даний лідер в крису просто підбігає і з тайзера мене затримує. "Прошу переглянути дане правило що вони можеть в спину або збоку приміняти тайзер", тому що як ми знаєм наш проект то Рп, а якщо прирівнювати до реала то ніякий поліцеїський чи ще хтось не буде на вооружону людину бігти з тайзером не боячись за своє життя. Докази: тиць

2. Я сидів в ДКВС даний лідер чомусь туди приїхав. Я в той момент не находився біля комп`ютера, коли підійшов бачу ситуацію, "що я стою в наручниках", даний лідер щось робить, я не знаю ждя чого він приїхав і лічно мене вивів з камери, що нив рухало в той момент. Прошу адміністрацію запросити відкат у даного лідера, спитати у нього причину, для чого він то робив і тд. Докази тиць

3. Я приїхав на заправку у епіка київа заправити автомобіль, приїзжають дані люди, без ніякої причини в 2 рила затайзерили мене, у мене "не було розшука", той лідер зразу мені сказав статю по якій я був затриманий а іменно "5.14" після чого мені вставили кляп у рота. Після чого ви мене повезли і посадили, накидали ще кучу статів хотя я нічого не порушив. Я рахую що Ви перевищуєте свої повноваження і зловживаєте ними.
    В той момень я не був у розшуку, і він ті статі приписав до першої ситуації за яку я вже відсидів і по IC вона була уже завершена. Статі які він мені приаисав "10.4 10.5 10.1 10.11 10.9 і 1.3" Посягання на життя співробітника правоохороного органу. Требую видати максимальне покарання даному лідеру. Докази тиць тиць

Я рахую що даний лідер робить розжих війни між СБУ К і кланом WALHALLA. Данний лідер привишає свої полномочія занімаючи данну посаду. У нього лічна неприязнь до мене і моїх друзів, тому що без розшука він катається і відлавлює нас.

P.s Ти тіки можеш що нас відлавлювати по одному а потім бігти і плакати на форум бо ти тіки то і вмієш робити. Ти дуже слабкий лідер і ти позориш свою фракцію, звіляйня і іди на ігрового помічника і не позорся. Ми скарги не лиєм але для тебе зробим виключення. (плакі плакі сонце). Жду не дождусь як ти в 2 а то і більше машин будеш кататись і лапати нас фанатік наш. Все сонце і так багато текста для тебе написав, допобачення. Якщо хочеш вирішити конфлікт ти знаєш кому писати.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази були прикріплені до кожної ситуації вище.​
  5. Дата походження: 22.04.25​

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю, не зважаючи на те, що ви не вказали тайм-коди вашу скаргу було розглянуто. Також переглянувши додаткові записи, що стосуються даної ситуації було винесено рішення:​

Гравець Гарі Хелл [6761793] отримує покарання за порушення правила UKRAINE GTA
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Денні Хелл [6844205] отримує покарання за порушення правила UKRAINE GTA
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.19.
"NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
6.33.4.
Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо. | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн
Гравець Павло Малюк [6942] отримує покарання за порушення правила UKRAINE GTA
6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі