Розглянуто №1309 6830126//GM ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
97
Реакції
94
Бали
33
1. Нікнейм гравця:6830126
2. Особистий нікнейм:Мія Фазан 7711
3. Клан порушника:Matinik
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: лідер клану Matinik сказав своїм людям що за мою голову будуть приносити 1 млн ігрової валюти через це вони тепер демлять мене і це даний випадок в Зеленій зоні через те що вони обідилися один адміністратор відкинув гравця через дем і його посадили його посадили на дві години і тепер вони хочуть щоб я завжди спавнився в лікарні і мене вбивати бо вони ображені на мене. Прошу видати цьому гравцю варн тому що вони дмзз
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:26.09.24

Слава Марик

Західна Україна
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
264
Реакції
121
Бали
88
Вітаю.
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Токсік Королевич [6865226] отримає наступні покараня:

Правила UKRAINE GTA

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Матвій Зубкевич [6830126] отримає наступні покараня:

Правила UKRAINE GTA

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Влад Марловський [674433] отримає наступні покараня:

Правила UKRAINE GTA

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Мія Фазан [7711] отримає наступні покараня:

Правила UKRAINE GTA

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі