Розглянуто №135 НПУ Д//Ліла Хокінз//порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
216
Реакції
147
Бали
48
1. Ліла Хокінз
2. Дан Гост
3. провела обшук на підставі ''для моєї же безпеки'' я сумніваюся в тому що є таке також забрала в мене всю зброю та бронежилети хоча на половину зброї я мав дозвіл а в мене цього не запитали і ще порушення правил міранди на що вона вона сказала ''звінок по телефону ви викроситали на адвоката а хранить мовчання ви самі знаєте'' мені цікаво коли я в кайданках встиг подзвонити адвокатові який сам прийшов? на фрапсі буде видно неодноразові порушення субординації і тд і ще мені цікаво де ця людина ознайомилась з правилами обшуку людину та вилучення зброї і з яких пір бронижелит і дробовик який офіційно продається в магазині зброї та на нього є дозвіл в реальному житті може людина і не буде носити бронижелет з собою але це не реальне життя і тут кожен 2 другий носить бронік і він продається в епіцентрі в розділі амуніції можливо я з цим бронижелетом на страйкбол хотів піти або ще кудись в любому випадку він не є забороненим тому прошу вернути мені бронежилети в кількості 6шт та дробовик 1шт на які в мене є офіційний дозвіл
4. тик1 тик2 коди по першого відео: 0.24-0.27 нон рп витяг з автомобіля без відігровки 0.30-0.32 пг 0.46-1.40 відсутність міранди 1.43-2.43 адвокат прийшов та розмова з адвокатом. коди до другого відео: 0.01-19.30 розмова з адвокатом 20.55-21.40 обшук і забрала всю зброю на броню без ніяких вагомих на те підстав а хоча ні є одна ''для її безпеки'' 21.40-22.09 найкраща міранда та телефоний дзвінок який я не використовував і підстава по якій провели обшук
5. 06.07.2024

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
277
Реакції
168
Бали
88
Вітаю!

[На розгляді]

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
277
Реакції
168
Бали
88
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Ліла Хокінз [6846603] Отримує догану, та буде проведена сурова бесіда.
[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі