Розглянуто №1387 | Наомі Міллфс 673408 / ф-ка багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм гравця: наомі міллфс
2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
3. Клан порушника: stsr
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги: Як мав відбутись зльот найкращого котеджа на серваках, я побачив як гравець валік янко підігнав свій транспортний засіб (дукаті), щоб надати змогу наомі пройти через мене використовуючи багоюз а саме натисненням клавіші F, при цьому гравець валік янко пройшов через мене, через що став на мітку, та отримав змогу ловити майно... Прошу видати покарання гравцю, так як Гравець валік уже отримав своє покарання 80хв за порушення правил ловлі.
00.01 - на мою думку валік повідомляє наомі про данні дії
00.15 - валік підігнав транспорт
00.19 - ще раз повідомляє наомі
00.26 - вона йому відписує
00.41 - валік просить Моджахеда відійти, щоб він не робив додаткової перешкоди
1.11 - ф-ка від наомі
P.S 00.20 випадково вдарив наомі, немає мого голосу, але я написав відкат і попросив вибачення у неї, за те що вдарив.
6. Докази (скріншот/відео): Чпоньк
7. Дата порушення: 11.10.2024

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Наомі Міллфс #673408 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.38. Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Варн / Бан до 10 днів
Гравець Моджахед Кракен #6781529 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Станіслав Зелінов #6784025 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі