🖤Аркаша Хелл🖤
Я родился что-б вам показать как надо....
- Реєстрування
- 26 Кві 2024
- Дописи
- 104
- Реакції
- 179
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця: наомі міллфс
2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
3. Клан порушника: stsr
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги: Як мав відбутись зльот найкращого котеджа на серваках, я побачив як гравець валік янко підігнав свій транспортний засіб (дукаті), щоб надати змогу наомі пройти через мене використовуючи багоюз а саме натисненням клавіші F, при цьому гравець валік янко пройшов через мене, через що став на мітку, та отримав змогу ловити майно... Прошу видати покарання гравцю, так як Гравець валік уже отримав своє покарання 80хв за порушення правил ловлі.
00.01 - на мою думку валік повідомляє наомі про данні дії
00.15 - валік підігнав транспорт
00.19 - ще раз повідомляє наомі
00.26 - вона йому відписує
00.41 - валік просить Моджахеда відійти, щоб він не робив додаткової перешкоди
1.11 - ф-ка від наомі
P.S 00.20 випадково вдарив наомі, немає мого голосу, але я написав відкат і попросив вибачення у неї, за те що вдарив.
6. Докази (скріншот/відео): Чпоньк
7. Дата порушення: 11.10.2024
2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
3. Клан порушника: stsr
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги: Як мав відбутись зльот найкращого котеджа на серваках, я побачив як гравець валік янко підігнав свій транспортний засіб (дукаті), щоб надати змогу наомі пройти через мене використовуючи багоюз а саме натисненням клавіші F, при цьому гравець валік янко пройшов через мене, через що став на мітку, та отримав змогу ловити майно... Прошу видати покарання гравцю, так як Гравець валік уже отримав своє покарання 80хв за порушення правил ловлі.
00.01 - на мою думку валік повідомляє наомі про данні дії
00.15 - валік підігнав транспорт
00.19 - ще раз повідомляє наомі
00.26 - вона йому відписує
00.41 - валік просить Моджахеда відійти, щоб він не робив додаткової перешкоди
1.11 - ф-ка від наомі
P.S 00.20 випадково вдарив наомі, немає мого голосу, але я написав відкат і попросив вибачення у неї, за те що вдарив.
6. Докази (скріншот/відео): Чпоньк
7. Дата порушення: 11.10.2024