Схвалено №1400 | Тейпик Авторитетов / обход блокировки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Тейпик Авторитетов / Равшан Тамаэв
2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
3. Клан порушника: Тейпик Авторитетов (3 варна) Равшан должен был виходить за stsr на битву за картель
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KHARKIV
5. Суть скарги: Игрок получил 3 варна после чего получил блокировку акка, сидя в 02 войсе я услышал его голос + как он пишет что у него бан а он должен был виходить за картель, прошу проверить логи, так как я думаю что именно он это Тейпик Авторитетов либо играет со старого акка либо сделал новый

2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
((( Не знаю почему Виктория не проверила инфу)))
6. Докази (скріншот/відео):Чпоньк
7. Дата порушення:12.10.2024

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Равшан Тамаєв #6855823 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі