Лакі Кабіна
Отаман Санічка
- Реєстрування
- 5 Бер 2024
- Дописи
- 139
- Реакції
- 35
- Бали
- 31
1. Нікнейм гравця:Саняя Кабіна (6759446)
2. Особистий нікнейм:Саняя Кабіна (6759446)
3. Клан порушника: Berserk
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: на момент відео був в клані Berserk
2. Особистий нікнейм:Саняя Кабіна (6759446)
3. Клан порушника: Berserk
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: на момент відео був в клані Berserk
5. Суть скарги: масові порушення від гравця Саняя Кабіна (6759446) так так саме я я хочу признатись про свої масові порушення вирішивши що прийшов час коли мені треба закінчувати історію на проекті я дуже багато чого зробив дуже багато поганих людей покарав можливо не самими чесними способами а дірками в правилах але я радий що я покарав гравців які обзивали всіх в дс,але краще до суті було багато скарг на мене та моїх скарг за які я получив покарання я хочу признати свою вину на тайм коді 1:38 відео 1 видно що я вбиваю людину в GZ також на відео 1 на часі 2:03 видно що я вбиваю людина на епіцентрі який знаходиться в GZ та на тайм кодах таких як 3:47 та переходимо на відео 2 на хвилині 2:11 переходимо до скарг на скарга 2227видно як я вбиваю людину на епіцентрі який знаходиться в GZ та на скарга 1091 видно як я вбив людину на скарга 1935 видно як я принижував гідність на скарга 1932 видно як я почав стріляти
багоюзом. Дякую за увагу
6. Докази (скриншот/відео):Відео 1 Відео 2
7. Дата порушення:05.04.2025
Легенди проекту:
Ярік Кабіна
Світлана Кабіна
Максімка Кабіна(Чекатіла)
Дмитро Бабушкин
By.Саня Кабіна
By.KABINAFAMQ
багоюзом. Дякую за увагу
6. Докази (скриншот/відео):Відео 1 Відео 2