Розглянуто №1453 Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
113
Реакції
29
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: 6836621 Дмитро Метан
  2. Особистий нікнейм: Олег Степаненко
  3. Суть скарги: Даний гравець залив скаргу на мене про DM in GZ без вагомої на те причини (чи була там зелена зона це вже під сумнівом, оскільки там до дороги лишався буквально пару сантиметрів). Він попросив залити мене балончиком для набиття психозу, після чого я відмовив йому, тоді він послав мене далеко далеко, даний гравець провокував мене на цю дію. Але у разі чого я ознайомлений з правилами зелених зон і розумію, що покарання застосовується навіть у випадку провокації, але гравець також порушив правило а саме: 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
  4. Докази (скріншот/відео): відео фото
  5. Дата порушення: 17.04.2025

Ілля Макогон

Полковник ДСНС | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]

Вітаю Шановний Гравець

Гравець 6836621 отримає покарання згідно правил Ukraine GTA:

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

/pmute 30

Гравець 6855960 отримає покарання згідно правил Ukraine GTA:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

/jail 120

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі