Схвалено №1526 | Алекс Гарріс 6782335, Миша Чейз 6831353 | DM, Metagaming.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Алекс Гарріс 6782335, Миша Чейз 6831353.
2. Особистий нікнейм: Іван Громов
3. Клан порушника: Бандерштат
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, прохання звернути увагу на порушення від гравців Алекс Гарріс, а саме використання метагеймінгу. Також прохання звернути увагу на дії гравця Миши Чейзу, а саме перешкоджання рп процессу, дм. Стосовно моєї розмови, прохання врахувати, що в мене є Бедкоп, та я маю право так спілкуватися, стосовно розмови після смерті там була оффтоп інформація, яку я почав розказувати під час того як мене почали вбивати. Сподіваюсь на розумний розгляд данної скарги. Дякую, всіх благ.
6. Докази (скріншот/відео): Посилання
7. Дата порушення: 03.11.2024

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Алекс Гарріс #6782335 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Гравець Міша Чейз #6831353 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.28. Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі