Ігор Мельник12
Шановний гравець
- Реєстрування
- 2 Січ 2025
- Дописи
- 33
- Реакції
- 40
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: 6858610 | 6850806
- Особистий нікнейм: Давид Зеленюк
- Суть скарги: Мали ми проводити набір, і я пішов розкладати об'єкти, після чого прилетіли вони трохи поспілкувалися я побіг на тереторію, і вони побігли за мною проникли що вже свідчить порушення правил UG а саме 6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин. Та почали по мені стріляти. Що свідчить порушення правил UG а саме "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн. Я дав їм пару тичок, і вони вийшли за тереторію та я побіг за ними, вони сховалися в палатку після чого гравець, 6850806 почав по мені стріляти, в неї напевно закінчилися патрони вони вибігли з палатки та почали мене бити кулаками, я їх вбив і дальше вони повернулися і знов вбили, а це вже порушення правил UG 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Перший доказ тайм код 2:00 - Докази (скріншот/відео): Доказ 1. Доказ 2
- Дата порушення: 06.06.2025
Останнє редагування: