Арсен Буданов
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 24 Сер 2024
- Дописи
- 234
- Реакції
- 66
- Бали
- 31
1. Нікнейм гравця:6850806, 6860701
2. Особистий нікнейм: Артем Лямець
3. Клан порушника:Squad-evil, NONSTOP
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги
(щоб не вловить мут, я із своїми колегами переважно спілкувався через спец зв'язок ДС)) Чекали відігровки ГРП, в цей час, мені повідомили, що якась не відома особа чекає мене біля воріт, так як біля воріт було багато людей, галасно, ми відійшли трохи далі, де в нас почалась РП ситуація, Тайм код 1:20 вона дістала стяжку з рюкзака, в цей час і я велику помилку зробив, каюсь...закований дістав рацію. Тайм код 1:25 типу надягла на мене стяжки, але зробила помилку, вона це в загальний чат написала типу голосом де були помічені слова /do. Не було відігровки, що взяла під руки, чи штовхала. я просто в тишу за нею і побіг. Десь 3 хв я просто за нею біг, Тайм Код 8:25 садять в авто без відігровки. Тайм код 13:42 почалась перестрілка і 6850806 виходе з гри,Тайм код 13:50 6860701 вбиває мого напарника. Тайм код 13:52 6860701 він мене вбиває. Якщо брати саму РП ситуацію,я так і не зрозумів мети викрадення, даної особи я не знаю, порушили правило 4.3 неоф організації, їх було 2є, а повинно бути 3є., вимог так і не почув, бо дівчина спочатку спілкувалась через оффтоп чат, хз чому зачитала мені міранду) і як мене знайшли, я був у формі ДКВС, і в живому часі постійно пілінгується gps трекер на спеціальному желеті.
Прохання, видати кланам попередження.
6. Докази (скріншот/відео):клац
7. Дата порушення:4.12
2. Особистий нікнейм: Артем Лямець
3. Клан порушника:Squad-evil, NONSTOP
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги
Прохання, видати кланам попередження.
6. Докази (скріншот/відео):клац
7. Дата порушення:4.12
Останнє редагування: