Розглянуто №1855 Оск рідних+ приниження гідності та честі гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
113
Реакції
29
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Юра Хайнацький
  2. Особистий нікнейм: Олег Степаненко
  3. Суть скарги: На відео видно, що я тільки зайшов недавно був в гру , і ні з ким не говорив, став біля СТО. Після того під'їхав даний гравець і почав щось говорити, я не чув, що він сказав і попросив написати в чат. Він трохи подумав подумав і сказав мені одну фразу. 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів. Після того я почав за ним кататись і підрізати. В мене була вагома на те ІС причина щоб відкрити по ньому вогонь. Я не один кому він таке говорив і кого він оскав, тому люди мені трішки допомогли. Надаю вам повну відеофіксацію, щоб не казали що я провокував. Оскільки провокації з моєї сторони не було. Ну і в кінці коли по ньому відкрили вогонь він почав згадувати маму. 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів. Таймкоди: 0:37 - приниження гідності, 2:18- образа рідних
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 14.08.2025

Андрій Мосійчук

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
394
Реакції
73
Бали
33
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:
Гравець, Юра Хайнацький [6862852], отримає покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. |
90 хвилин
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15 днів
Гравець, Олег Степаненко [6855960], отримає покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. |
Деморган 30 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі