Розглянуто №1883 5.14 5.16 5.9 5.10 5.11

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Eduardik

Козак
Реєстрування
14 Сер 2025
Дописи
9
Реакції
12
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: макс дуда
  2. Особистий нікнейм: Едуард Ескобар
  3. Суть скарги: гравець макс дуда почав мене оскати не поважно ставитись до мене я написав гравцеві не будь таким обіженим на що гравець відповів 'твоя м' порушивши правило заувольована образа рідних також неадекватно висловлювався до мене та оскав також

Наголошую заглянути в історію порушень від даного гравця а в цього гравця весь час видають мути деморгани коли мому другу видають зразу бан 5 днів за те що навіть не бачуть ситуації прошу видати в такому випадку гравцеві також по покарання 70% серйозності 5.14 5.16 5.9 5.10 5.11 ознайомившись з даними пунктами видати гравцеві 10 днів бану тому як в кожному з пунктів який він порушив підходить з покараннь також і покарання у вигляді бану якщо ми сумуєм всі його порушення також дивимось його історію покарннь де гравець не розуміє свої порушення не знає правил UG видаємо гравцеві покарання ХОЧАБИ 10 днів бану йоу

by.KABINA
  4. Докази (скріншот/відео):тиць
    5. 21.08.2025

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Гравець отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів. + 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі