Розглянуто №1935 | FD in GZ + неповажне ставлення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дана Блейз

Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
30
Реакції
45
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Георгій Шампунь [6869223]
  2. Особистий нікнейм: Дана Лауренс
  3. Суть скарги: Перший раз викликала таксі, таксист приїхав та запитав, куди їхати, я йому сказала — до зоомагазину. Таксист стояв, стояв, я вирішила прописати чітку послідовність дій, щоб він знайшов зоомагазин, типу: О (англ) — Навігація — Цікаві місця — Зоомагазин. У відповідь почула: «Поставте мітку», я йому ще раз продублювала, він каже: «Важко поставити мітку?» Я не поставила мітку, і гравець почав їхати туди, куди не потрібно. Я вийшла з авто, він почав у мене стріляти, взяв і вбив. (Фрапсу немає, просто пояснюю, що було до цього моменту). Я вийшла з лікарні і знову викликала таксі. Георгій приїхав і назвав мене «чепуха», я не звернула уваги, і ми поїхали. Після того, як під’їжджали до зоомагазину, він вирішив заїхати на СТО, хоча машина була в порядку. Скоріш за все, він це зробив з метою того, щоб заробити ще трохи грошей, або ж, можливо, це була провокація. Я вийшла з авто, не доїхавши до магазину, він дістав зброю та почав у мене стріляти — це вже було очікувано, після чого наїхав на мене авто.
  4. Докази (скріншот/відео):
    фрапс
    скрін
  5. Дата порушення: 04.09.25

Паша Тихий

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
1,104
Реакції
143
Бали
148

Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець [6869223] отримує покарання у вигляді:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Щодо ДБ його тут не помітив, так як гравець розвертаючись зачепив вас, згідно правил написано, що навмисно збивати гравців, тому тут він відсутній.

/jail 75, /pmute 70

Гравець [6857208] отримує покарання у вигляді:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

/jail 20

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі