Зачинено №2 Оскарження/Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Еліс Меллорі

Північна Україна
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
16
Реакції
46
Бали
16
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Еліс Деклоренс
3. Суть скарги:

Шановна адміністрація, зокрема Головний Адміністратор Віктор Миколайович. Я отримала Вашу відповідь на своє попереднє оскарження, проте вона містить лише копію правила 2.12, без конкретного пояснення щодо мого випадку. Відповідно до вказаного правила, заборонено використовувати скіни та аксесуари, які:
  • мають меншу висоту, ніж стандартні персонажі, що дає перевагу в бігу;
  • створюють візуальну оману тіла гравця, збільшуючи або змінюючи його стандартний вигляд.

Прошу чітко пояснити, яким саме чином мої крила порушують правило:

1. Як вони створюють перевагу в грі?

Крила є статичним аксесуаром, який не змінює швидкість руху персонажа, не впливає на механіку бігу, стрільби чи взаємодії з об'єктами.

2. Як вони змінюють розміри персонажа?
Вони не змінюють висоту персонажа, а лише є візуальним доповненням до його зовнішнього вигляду.

3. Чому раніше вони не вважалися порушенням?
Я використовую цей аксесуар вже тривалий час, і раніше жодних попереджень або скарг щодо його невідповідності не було.

Прошу не копіювати загальний текст правила, а надати конкретне пояснення, чому саме в моєму випадку аксесуар порушує правило 2.12.

Очікую на конструктивну відповідь!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 12.03.2025

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Шановний гравець

Дякуємо за ваше оскарження та детальне пояснення вашої позиції.
Ми високо цінуємо ваш інтерес до дотримання правил і ваш внесок у підтримку чесної гри.

Надам вам чітке пояснення в вигляді тез, чому ваш аксесуар "крила" вважається порушенням правила нападу на ВЧ 2.12.
Також для комфорту читання, підкреслив для вас важливі моменти.

- Чому вам було видано покарання згідно цього пункту?

Хоча крила не змінюють швидкість чи механіку персонажа, їхні великі розміри створюють серйозну візуальну оману. Наприклад, у ситуаціях, коли інший гравець атакує вас зі спини, модель аксесуара може заважати точно визначити положення тіла персонажа, створюючи плутанину, де саме потрібно цілитись влучно. Це може несправедливо впливати на досвід гри інших гравців.

- Чому до тепер вам ніхто щодо цього не робив зауваження?

Адміністрація не завжди може вгледіти порушення зі сторони гравців, особливо при масштабних нападах де потрібно слідкувати за великою кількістю гравців, в майбутньому з адміністрацією буде проведена невеличка бесіда щодо правильності слідкування за нападами на ВЧ

- Чому вам одразу видали покарання без попереджень?

При видачі покарання я не бачив доцільності в тому щоб попереджувати вас щодо вашого ж порушення так як ви перебували довгий час на посаді Полковника/Підполковника ЗСУ та зараз перебуваєте на модераторі клану WARBORN, відповідно ви зобов'язані були знати всі пункти правил нападу на ВЧ та притримуватись їх при нападах на ВЧ.

ЗАЧИНЕНО

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі