Еліс Меллорі
Північна Україна
- Реєстрування
- 6 Лип 2024
- Дописи
- 16
- Реакції
- 46
- Бали
- 16
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Еліс Деклоренс
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація, зокрема Головний Адміністратор Віктор Миколайович. Я отримала Вашу відповідь на своє попереднє оскарження, проте вона містить лише копію правила 2.12, без конкретного пояснення щодо мого випадку. Відповідно до вказаного правила, заборонено використовувати скіни та аксесуари, які:
Прошу чітко пояснити, яким саме чином мої крила порушують правило:
1. Як вони створюють перевагу в грі?
Крила є статичним аксесуаром, який не змінює швидкість руху персонажа, не впливає на механіку бігу, стрільби чи взаємодії з об'єктами.
2. Як вони змінюють розміри персонажа?
Вони не змінюють висоту персонажа, а лише є візуальним доповненням до його зовнішнього вигляду.
3. Чому раніше вони не вважалися порушенням?
Я використовую цей аксесуар вже тривалий час, і раніше жодних попереджень або скарг щодо його невідповідності не було.
Прошу не копіювати загальний текст правила, а надати конкретне пояснення, чому саме в моєму випадку аксесуар порушує правило 2.12.
Очікую на конструктивну відповідь!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 12.03.2025
2. Особистий нікнейм: Еліс Деклоренс
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація, зокрема Головний Адміністратор Віктор Миколайович. Я отримала Вашу відповідь на своє попереднє оскарження, проте вона містить лише копію правила 2.12, без конкретного пояснення щодо мого випадку. Відповідно до вказаного правила, заборонено використовувати скіни та аксесуари, які:
- мають меншу висоту, ніж стандартні персонажі, що дає перевагу в бігу;
- створюють візуальну оману тіла гравця, збільшуючи або змінюючи його стандартний вигляд.
Прошу чітко пояснити, яким саме чином мої крила порушують правило:
1. Як вони створюють перевагу в грі?
Крила є статичним аксесуаром, який не змінює швидкість руху персонажа, не впливає на механіку бігу, стрільби чи взаємодії з об'єктами.
2. Як вони змінюють розміри персонажа?
Вони не змінюють висоту персонажа, а лише є візуальним доповненням до його зовнішнього вигляду.
3. Чому раніше вони не вважалися порушенням?
Я використовую цей аксесуар вже тривалий час, і раніше жодних попереджень або скарг щодо його невідповідності не було.
Прошу не копіювати загальний текст правила, а надати конкретне пояснення, чому саме в моєму випадку аксесуар порушує правило 2.12.
Очікую на конструктивну відповідь!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 12.03.2025