Розглянуто №20 / Скарга на Лідера НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
47
Бали
21
1. Скарга на Лидера НПУ Киева!
2. Особистий ник Нурмухаммад Абдулрахманов
3. Суть скарги, Лидер НПУк когда я двигался на автомобиле начал по мне огонь без причины сосвоим напарником, за тем я вылез с машины он дальше стрелял по другим людям и по мне, после чего он сел в машину я задал ему вопрос (ебну*иль?) на что он побежал за мной, выташил с машины без РП отыгровок почти, посадил к себе в патрульку увез в НПУ, там он накинул мне РОЗШУК (которого у меня не было вообще) изьял права у меня, накинул все статьи и посадил меня!
Отнеситесь к этом с отповедальностью та выдайте жорстоке покарання за таке!!!
4. Докази Выдача всего просто так
Затримка просто так
5. Дата 26.05.2025

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю, ознайомившись із доказами які ви надали та які були надані лідером НПУ, виношу рішення

Зі сторони лідера порушення правил - відсутні

Гравець Нурмухаммад Абдулрахманов [6862059] отримує покарання відповідно до правил UKRAINE GTA
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.3.
"Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
Примітка: слова написані в подібному форматі "МоЛоДеЦь", тощо, також прирівнюється до порушення даного пункту.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
Ваш поточний нікнейм “Нурмухаммад Абдулрахманов” формально відповідає форматуванню, але не відповідає вимозі щодо українськості імені, оскільки є іноземного походження та не належить до української культури.

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі