Бодиш
Отаман
- Реєстрування
- 6 Січ 2025
- Дописи
- 39
- Реакції
- 32
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця: Жендос Мактрахер
2.Особистий нікнейм: Енакін Скайвокер
3.
Опис ситуації: цей гравець навмисно виїхав у зустрічну смугу та зіткнувся зі мною, внаслідок чого я зазнав пошкоджень. Після події я лише пробив йому одне колесо — вогню по ньому не відкривав. Проте гравець відкрив у відповідь вогонь по мені.
Крім того:
Прошу адміністрацію:
Хочу звернути увагу на використання окупантської мови на нашому проєкті. Прошу адміністрацію розглянути можливість запровадження покарань за використання російської мови або навіть виключення гравців, які вперто не поважають мовну політику.
Я особисто пройшов через війну і з упевненістю можу сказати: більшість наших хлопців, які боронять Україну, спілкуються українською. Ми воюємо не лише за територію, а й за нашу державну мову — українську. І якщо цей проєкт український, то й атмосфера тут повинна відповідати цим цінностям.
Прошу поставитися до цього з розумінням і вжити відповідних заходів.
2.Особистий нікнейм: Енакін Скайвокер
3.
Опис ситуації: цей гравець навмисно виїхав у зустрічну смугу та зіткнувся зі мною, внаслідок чого я зазнав пошкоджень. Після події я лише пробив йому одне колесо — вогню по ньому не відкривав. Проте гравець відкрив у відповідь вогонь по мені.
Крім того:
- Нікнейм цього гравця містить ненормативну лексику та явно не відповідає правилам РП (non-RP нік).
- Цей гравець уже неодноразово фігурував у темах на форумі щодо порушень.
Прошу адміністрацію:
- Переглянути запис (лог/відео) інциденту й підтвердити факти (зіткнення, подальша агресія з боку гравця).
- Накласти дисциплінарні заходи відповідно до правил сервера: розглянути деморган на 50–100 хвилин та/або тимчасовий бан (від півдня до доби) для серйозного попередження.
- Привести до відповідності нікнейм з ненормативною лексикою або примусити зміну ніка відповідно до правил.
- Докази:тиць
Хочу звернути увагу на використання окупантської мови на нашому проєкті. Прошу адміністрацію розглянути можливість запровадження покарань за використання російської мови або навіть виключення гравців, які вперто не поважають мовну політику.
Я особисто пройшов через війну і з упевненістю можу сказати: більшість наших хлопців, які боронять Україну, спілкуються українською. Ми воюємо не лише за територію, а й за нашу державну мову — українську. І якщо цей проєкт український, то й атмосфера тут повинна відповідати цим цінностям.
Прошу поставитися до цього з розумінням і вжити відповідних заходів.
Останнє редагування: