Розглянуто №2082 Скам на 118кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Ліфан

Козак
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Радік Бендера(6895283)
  2. Особистий нікнейм: Діма Ліфан (6823420)
  3. Суть скарги: Гравець Домовилися що я йому скин крик а він мені 118кк.Він мені написав що у нього немає фрапса і я пішов йому на уступки і дав перший після чого він скамнув. Усе видно на відео.Попрошу адміністрацію повернути мені скин крик або 118кк. Також допомога для адміністрації передивіться будь ласка логіни щоб скамер не встиг передати скин на інший акаунт.
    Також скам був не на маленьку суму і слово від гравця та це означає що він погодився. Я у нього перепитав паро разів він написав я знаю і після чого та,тому адміністрація будь ласка ретельно перегляньте відео та видайте покарання.
    Переглянувши скарги я побачив що я не 1 був заскамлений даним гравцем ( уже минимум 4 він скамнув та забаньте його)

4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 24.10.2025

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
  1. Нікнейм гравця: Радік Бендера(6895283)
  2. Особистий нікнейм: Діма Ліфан (6823420)
  3. Суть скарги: Гравець Домовилися що я йому скин крик а він мені 118кк.Він мені написав що у нього немає фрапса і я пішов йому на уступки і дав перший після чого він скамнув. Усе видно на відео.Попрошу адміністрацію повернути мені скин крик або 118кк. Також допомога для адміністрації передивіться будь ласка логіни щоб скамер не встиг передати скин на інший акаунт.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 24.10.2025
Капець, вже 4 людей заскамив, мабуть адміни якщо пишуть гравців "та" замість "так" скаргу відхиляють........

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі