Розглянуто №2091 | #6762403 II Масові порушення правил викрадення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Хант

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
163
Бали
48
1. Нікнейм гравця: #6762403
2. Особистий нікнейм: Міша Ультрас
3. Клан порушника: dreamteam
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MARLBORO
5. Суть скарги: Масові порушення правил викрадення
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування,, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.17.
Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн

Шановна адміністрація, прошу покарати данних гравців за масові порушення, та видати мені компенсацію за речі які я втратив. Дякую.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 01.03.2025

Віктор Кракен

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
1,114
Реакції
329
Бали
168
Вітаю!
Ознайомившись з відеофіксацією можу винести вердикт!
Гравець Рончик Макарончик 6762403 отримує наступні покарання
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування,, також отримає покарання згідно загальних правил.
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин

4.21.
Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі