Розглянуто №2099 | Обізвав рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франківський Іван

Новий гравець
Реєстрування
26 Лют 2025
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Назар Гороть (6861742)
  2. Особистий нікнейм: Іван Франківський
  3. Клан порушника: NONSTOP
  4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
  5. Суть скарги: Почну спочатку, я біг до епіцентру та шукав людей які мене підвезуть, підбіг до особи Назар Гороть, він сказав платити гроші та відвезе, я заплатив, він нікуди мене не відвіз а втік. Я знав що все повернеться, тому коли я повертався від епіцентру до автобазару, по дорозі вже пішки йшов Назар Гороть, просив підвезти, я сказав щоб платив 30к. Гроші він мені кинув, зробив я так само, відвіз його зовсім не в той напрямок, і тут він каже ''А це ти син *****'' Прошу дати гравцю покарання)
    6. Докази (Скриншот/Відео): таймкод 1:45
    7. Дата порушення: 03.03.2025

Віктор Кракен

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
1,114
Реакції
329
Бали
168
  1. Нікнейм гравця: Назар Гороть (6861742)
  2. Особистий нікнейм: Іван Франківський
  3. Клан порушника: NONSTOP
  4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
  5. Суть скарги: Почну спочатку, я біг до епіцентру та шукав людей які мене підвезуть, підбіг до особи Назар Гороть, він сказав платити гроші та відвезе, я заплатив, він нікуди мене не відвіз а втік. Я знав що все повернеться, тому коли я повертався від епіцентру до автобазару, по дорозі вже пішки йшов Назар Гороть, просив підвезти, я сказав щоб платив 30к. Гроші він мені кинув, зробив я так само, відвіз його зовсім не в той напрямок, і тут він каже ''А це ти син *****'' Прошу дати гравцю покарання)
    6. Докази (Скриншот/Відео): таймкод 1:45
    7. Дата порушення: 03.03.2025
Вітаю !
Ознайомившись з відеофіксацією виношу вердикт:
Гравець Назар Гороть (6861742) Отримує наступне покарання!
5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі