Схвалено №2198 | 5.5.1 6.1.1 6.50

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
556
Реакції
544
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Кіріл Мороз (6856303) та Микита Авторитетов (6799969)
2. Особистий нікнейм: Валерія Зеленюк (6867411)
3. Клан порушника: ThuGLifE, друга особа без клану.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні.
5. Суть скарги:

Я та мої співробітники виводили в'язнів на роботу і при виході з адмін. будівлі побачили двох невідомих осіб зі зброєю в руках. Спочатку я їм намагалася пояснити, що вони порушують правила, однак гравець увімкнув музику в голосовий чат, відмовляючись слухати мене. В результаті я відкрила по ним вогонь, оскільки особи перебували в червоній зоні ДКВС, де заборонено знаходитись і дозволяється одразу відкривати вогонь на ураження. Інший гравець вбив мене.

Після того, як другу особу вбили мої співробітники, ми зустрілися в МОЗі Дніпра і вони обоє поїхали за мною і згодом проникли на територію ДКВС вдруге. Хочу зауважити, що адміністратор після репорту не видав покарання гравцям. Саме тому до скарги додаю два відеодокази.

6. Докази (скриншот/відео): раз , два .
7. Дата порушення: 18.03.2025

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
337
Бали
223
Вітаю
Розглянувши скаргу, можу винести вердикт:
Микита Авторитетов:[6799969] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:

5.5.1. "Music in VC" - Music in Voice Chat - увімкнення музики / музичних доріжок тощо. | Мут 60 хвилин
pmute 60
6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин

jail 60

Кіріл Мороз:[6856303] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:
6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
jail 100

6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин
jail 60

Cхвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі