Розглянуто №2236 FD, DM та DM Car // Ярик Ескобар та Саня кабіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Морті Cтоун

02 | Західна Україна
Реєстрування
26 Жов 2024
Дописи
77
Реакції
95
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Морті Ультрас
2. Нікнейм порушника: Ярик Ескобар, Саня Кабіна
3. Суть скарги:їхав спокійно нікого не чіпав, з нічого після чого 2 даних гравця їхали за нами та прострелили нам колеса з їхнього авто, що являється багоюзом. Після чого зупинились біля нас та почали розстрілювати без причини що являється дм/фд та ломати авто що являється дм кар. Хочу зауважити що вбив мене саме ярик ескобар так як по траекторії куль було видно що вбив мене саме він, але його колезі саня кабіна також вбив мого друга Екстон Ультрас. Тому прошу покарати гравця Ярик Кабіна по причині DM та DM Car. А гравця Саня Кабіна по причині FD та DM Car/
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення:27.11.2025

Iгор Міллер

Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
322
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Ярик Ескобар [6850981] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
/jail 100
Саня Кабіна [6808704] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
/jail 40
Морті Ультрас [6788782] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:
5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут до 45 хвилин
/pmute 30

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі