Розглянуто №2239 | 6879812 / Шахрайство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ragnar Lothbrok

Leader ASGARD
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
71
Реакції
105
Бали
38
1.Нік гравця: 6879812
2.Ваш нік: 6770145
3. Клан порушника: ESKOBAR
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5.Суть скарги: Домовились з гравцем що я йому даю мотоблок а він мені свій рюкзак що був на ньому і 1.6кк (1.600.000) , перед цим за нами слідкував адміністратор і розяснив що потрібно було прописати в чат, я це і прописав і гравець з яким був обмін все підтвердив, після того як гравець отримав мотоблок зразу почались з ним проблеми то "обмін хтось відмінив" а потім все добре було, то він вже гроші скинув на картку хоча мені нічого не приходило, і також рюкзак я так і не отримав, чи можна мені розраховувати на якусь компенсацію, а гравця заблокувати, тому що не я перший і не я останній. На відео все видно, будьте уважними, надіюсь буде справедливість, дякую.
4.Докази(Відео/Фото) доки на скам тут Умови обміну на 0:00, я віддав свою частину з умови на 0:40, потім їхали до банкомату ( я це обрізав бо це займало більше 3хв, і минулу мою скаргу через те що вона завелика зробили вердикт що не підглядає розгляду, як що треба фулл відое довжиною в 9 хв можу надіслати його) 2:20 гравець починає обманювати і не виконує те за що домовлялись, 3:20 він офнувся з гри

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Ярик Череп [6879812] отримує покарання у вигляді:
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів

Гравець Рагнар Лотброк [6770145] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!

Обліковий запис гравця розблоковано, оскільки обмін було зроблено через декілька хвилин після написання скарги з виконанням усіх умов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі