Розглянуто №2242 Віктор Клуб | Завуальована погроза життю/Виклюно для Ст.Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рікардо Ріверс

Шановний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
54
Реакції
38
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Рікардо Ріверс
2. Нікнейм порушника: Віктор Клуб
3. Суть скарги: Доброго вечора. Перейдемо одразу до суті: у VIP-чаті між гравцями мова зайшла про дівчат — хто має дівчину, хто не має. Після цього гравець «Даночка Клуб» задає мені запитання: «Рікардо, а ти її маєш?» Я відповідаю: «Звичайно». Після чого гравець «Даночка Клуб» далі запитує мене: «Оуу, точно?» Після цього вона пише: «Не забудь їй квіти подарувати», і я відповідаю їй: «Звісно, а ти лиш про квіти і мрієш?» Потім вона пише: «А то бідна забула, як розочка виглядає», і я відповідаю: «Мені дуже тебе жаль. Подарувати тобі розочку?)» І тут, без жодної на це вагомої причини, гравець Віктор Клуб пише: «Я тобі особисто на могилку дві розочки принесу». Мова йшла ніяк не за ігру, а за особисте життя, так як це VIP-чат, і про ніякий IC-чат мова йти не може. Підсумок: гравець Віктор Клуб мені, живій людині, бажає смерті, для того щоб принести мені дві розочки на мою могилу. Незважаючи на те, що в країні триває жахлива війна, гравець цинічно бажає мені смерті.
В правилах користування зазначено а саме ось тут: https://ukraine-gta.com.ua/uk/offert/ пункт 9 іменно:

• − не ображати, домагатися, переслідувати, загрожувати чи іншим чином порушувати законні права (такі, як право на невтручання в особисте життя та гласність) інших Користувачів;

Правило забороняє ображати, переслідувати та погрожувати іншим гравцям.

Фраза «Я тобі особисто на могилку дві розочки принесу» — це натяк на смерть живій людині а саме мені, тобто погроза, навіть завуальована. Тому вона порушує це правило.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://postimg.cc/gallery/P13tqtT (Скрін під назвою "Вітя 1" є порушення від гравця Віктор Клуб)
5. Дата порушення: 29.11.2025

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
476
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!
Гравець [ Віктор Клуб ] отримує покарання,а саме:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
| Мут 120 хвилин.

Пряме побажання смерті безумовно заборонене правилами, однак навіть, завуальовані чи непрямі висловлювання аналогічного змісту розцінюються як нешанобливе ставлення.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі