Руслан Містер
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 17 Жов 2023
- Дописи
- 125
- Реакції
- 281
- Бали
- 68
1. Ваш нікнейм: Руслан Містер 6828276
2. Нікнейм порушника: Артєм Ромашка 6848130, Данил Ромашка 6847543
3. Суть скарги:
Після завершення гонки на мосту я зупинився та розмовляв з іншим гравцем.
У цей момент на нашу смугу навмисно влетів автомобіль, водій якого здійснив умисний таран мого транспорту.
Після цього гравець Артєм Ромашка (водій) без будь-якої IC причини відкрив по мені вогонь, чим порушив наступні правила:
🔸 6.2 DM — доведення до несвідомого стану без причини.
🔸 6.3 DB — нанесення шкоди транспортом іншому гравцю.
🔸 6.3.3 Навмисний таран — навмисне зіткнення.
🔸 6.4 DM Car — умисне псування транспорту без причини.
Одночасно гравець Данил Ромашка (пасажир) також відкрив по мені стрілянину та вбив мене без жодної причини. Його дії порушують:
🔸 6.2 DM — стрільба та вбивство без IC підстав.
🔸 6.50 — заборонено вести вогонь з пасажирського місця авто, якщо гравець, по якому стріляють, не перебуває у транспорті та немає погоні чи перестрілки в русі.
🔸 6.38 Багоюз — можливе використання механік для нанесення шкоди у спосіб, який суперечить правилам.
З мого боку не було жодної провокації, вогонь у відповідь я не відкривав. Я просто стояв на дорозі після гонки.
Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та застосувати відповідні міри згідно з правилами проєкту.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 10.12.2025
2. Нікнейм порушника: Артєм Ромашка 6848130, Данил Ромашка 6847543
3. Суть скарги:
Після завершення гонки на мосту я зупинився та розмовляв з іншим гравцем.
У цей момент на нашу смугу навмисно влетів автомобіль, водій якого здійснив умисний таран мого транспорту.
Після цього гравець Артєм Ромашка (водій) без будь-якої IC причини відкрив по мені вогонь, чим порушив наступні правила:
🔸 6.2 DM — доведення до несвідомого стану без причини.
🔸 6.3 DB — нанесення шкоди транспортом іншому гравцю.
🔸 6.3.3 Навмисний таран — навмисне зіткнення.
🔸 6.4 DM Car — умисне псування транспорту без причини.
Одночасно гравець Данил Ромашка (пасажир) також відкрив по мені стрілянину та вбив мене без жодної причини. Його дії порушують:
🔸 6.2 DM — стрільба та вбивство без IC підстав.
🔸 6.50 — заборонено вести вогонь з пасажирського місця авто, якщо гравець, по якому стріляють, не перебуває у транспорті та немає погоні чи перестрілки в русі.
🔸 6.38 Багоюз — можливе використання механік для нанесення шкоди у спосіб, який суперечить правилам.
З мого боку не було жодної провокації, вогонь у відповідь я не відкривав. Я просто стояв на дорозі після гонки.
Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію та застосувати відповідні міри згідно з правилами проєкту.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):