Розглянуто №2331 | Порушення 6.3.3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
1. Нікнейм гравця: 6864635 и 6878507
2. Особистий нікнейм: Дан Гост 6776678
3. Клан порушника: 1KAVABANGA11 и HAYATUNA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BRAVO
5. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє, яка розглядає цю скаргу.

Хочу звернути вашу увагу на ситуацію, яка сталася зі мною під час гри. Я зайшов на сервер під вечір з наміром оплатити майно та трохи покататися. Проте під час гри два гравці, просто «ганстери», грубо порушили правила сервера.

Вони врізались у мене на зустрічній смузі, після чого без жодних пояснень чи вибачень прострелили мені колеса. На жаль, момент із пострілами не збережено, однак далі вони продовжили їздити картою у пошуках нових жертв, і в подальшому знову вчинили низку порушень, які ви можете побачити на наданих мною відеодоказах.

Прошу розглянути скаргу та винести відповідне покарання гравцям за такі порушення:

• 6.1.1. "FD in GZ" стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація
• 6.4. DM Car – безпричинна стрільба по авто;
• 6.3.3. Навмисний таран мого авто
• 6.29. Провокація гравців – постійні намагання викликати конфлікт;
• 6.53. Заборонено вести вогонь з водійського або пасажирського місця авто;
• 5.11. Неадекватні висловлювання;
• 5.10. Неповага до гравців;
• 5.8. Нецензурна лайка;
• 6.35. Зловживання порушеннями правил сервера.

Їхня поведінка псує ігрову атмосферу та створює дискомфорт іншим учасникам. Прошу не обмежуватись лише мутом чи деморганом на кілька годин, адже ситуація має серйозний характер і заслуговує на блокування облікових записів порушників.

Дякую за розгляд скарги
6. Докази (скриншот/відео): тик
7. Дата порушення: 12.04.2025

Владислав Дребіт

02 | Західна Україна
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
32
Реакції
18
Бали
13
Вітаю, розглянувши вашу скаргу можу винести вердикт:

Гравець: Майкл Овнстерс [6864635]
Отримає покарання в вигляді:

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Гравець: Ден Овнстерс [6878507]

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі