Розглянуто №2363 | Dm , Dm car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

𝖂𝖎𝖑𝖑 𝖎𝖙 𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖌𝖊𝖙 𝖇𝖊𝖙𝖙𝖊𝖗?
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
50
Реакції
59
Бали
23
1. Особистий нік: Михайло Котляревський
2. порушникивкі нік\айді:6812,6874596
3.клани: NONSTOP,WALENSHTAYN
4. суть скарги: я дав руль своему другу порулити автівкою коли їхали на епіцентер нас зупинила авто вийшли право порушники мій друг пробував вбити но іза того що їх двое вони одразу його ліквідували я намагався сам вбити но іза того що я погано стреляю я тільки5 разів попав і все і я далі пробував стреляти по ним но не получалось і вони задопомогою бага мене вбили( через лобове стекло)
5. докази:( відео\скріншот)
6.дата порушення:17.04.2025 01:58:49-2:00:ХХ

Вася Романов

Західна Україна
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
114
Реакції
32
Бали
33
👋 Вітаю, шановний(а) гравець!
Дякуємо за звернення. Ваша скарга була переглянута, однак наразі вона потребує розгляду в іншому розділі. Вашу скаргу буде перенесено в інший розділ.

📌 Статус скарги:
📤 Передано на подальший розгляд

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Між вашими кланами триває війна тому DM не заборонений.

Гравець Марина Емальді [6874596] отримує покарання у вигляді:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець Михайло Котляревський [6853260] отримує покарання у вигляді:
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

6.53. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі