Розглянуто №2379 СКАМ НА 4 КК!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Звонко

ЕКС-Премʼєр-Міністр | Західної України
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
40
Реакції
25
Бали
23
1.
Ваш нікнейм: Андрій Звонко 6860018

1. Нікнейм порушника: Влад Буйвол. 670055
3. Суть скарги: Домовилися з людиною про договір, що я йому скидаю 4 мільйони на карточку, а він мені передає рюкзак на 50 кілограм. Але людина в обміні після того, як я надіслав йому кошти, віддає мені рюкзак простий, тобто не на 50 кілограм, та хотів мене обдурити цим шляхом. Тому що там пише чи 50 кілограм рюкзак, чи простий він. Ось, після чого людина просто втікла, після чого це все видно на відео-відкаті. Та прошу подивитися повний відео-відкат, шановна адміністрація , та ДУЖЕ ПРОШУ КОМПЕНСУВАТИ КОШТИ ТА НАДАТИ ПОКАРАННЯ СКАМЕРУ!!!

Доказ порушення (скриншот/відео):

Дата порушення 12.01.2026. 16:24.

Тайм Коди 00:52- ПРОПИСАННЯ РП ДОГОВІРУ . 01:35 -НАДСИЛАННЯ КОШТІВ , Далі видно як людина дає простий рюкзак та хоче зловити на неуважності , хоча в рп договірі прописано саме на 50 кг!!,та в кінці просто в тікає , та після чого благополучно заблокував мене в дс )).

Андрій Звонко

ЕКС-Премʼєр-Міністр | Західної України
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
40
Реакції
25
Бали
23

Iгор Міллер

Полковник ДСНС | Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
749
Реакції
322
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Влад Буйвол [670055] отримує покарання згідно правил UKRAINE GTA:

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
/pban 30
Майно буде згодом повернуто.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі