Розглянуто №2424 | ДЛЯ ТИХ У КОГО Є ЛОГІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
298
Реакції
680
Бали
113
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця: Никита Мальтаро
2. Особистий нікнейм: Михасик Хелл
3. Клан порушника: 1KAVABANGA11
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Вітаю! Сьогодні я продавав свою машину Mercedes E63C. Ми домоволис з гравцем Тьома Фасбер,що я йому її продам по договіру(тайм-коди знизу), я прописав все правильно,покликав адміна і виставив її за 30кк( це її максимальна ціна), але зловив не гравець Тьома Фасбепр,який повинен був її зловити, а зловив її Никита Мальтаро(стороння людина,якої у нас в договорі не було), я прописав у договорі нік Тьома Фасбера і сказав,що я йому продюа цю машину за 30кк,після цього він мені ще скине 15кк і він погодився на це,але зловив не він,тому прошу мені компенсацію повернути мою машину і можливо дати блокування гравцю Никита Мальтаро,так як я всіх попереджував по машині. Тому прошу подивитися по логах. Сподіваюсь,що ви на це звернете увагу. (тайм коди: 0 28 початок договіру, 0 40 він погодився на договір, 4 30 виставив її на продаж і сказав,що він її не зловив)
6. Докази (скриншот/відео): тик
7. Дата порушення: 26.04.2025

Василь Перегінець

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,566
Реакції
1,376
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Никита Мальтаро #6759927
отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:

6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів

Вам буде видана компенсація.

Схвалено!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!

Обліковий запис Никита Мальтаро [6759927] розблоковано.
Також було списано 15 000 000 за домовленістю та зараховано на рахунок облікового запису автора скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі