Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Розглянуто№245 максим хубчик II NonRP, уникнення РП відігровок, некоректні РП відігровки, масові порушення
Суть скарги:
1. Тайм код 00:10 - уникнення РП відігровок, не відіграв доставання планшету. Некоректні РП відігровки, відігрує відкриввання бази КПК хоча не відіграв планшет.
2. Тайм код 00:12 - NonRP дії - фраза "человек в розиске" якось дивно, осільки паспорт він в мене не просив
3. Тайм код 01:06 - Уникнення РП відігровок - повів мене в кайданках до машини але не відіграв "Заламав руку та повів за собою"
4. Тайм код 02:35 - Уникнення РП відігровок - не відіграв "Відкрив двері автомобіля та витягнув громадянина"
5. Тайм код 02:45 - Уникнення РП відігровок - не відіграв "Заламав руку та повів за собою"
6. Тайм код 04:40 - Уникнення РП відігровок - не відіграв "Відкрив двері автомобіля та посадив громадянина"
7. Тайм код 05:33 - Уникнення РП відігровок - не відіграв "Відкрив двері автомобіля та витягнув громадянина"
8. Тайм код 05:33 - Уникнення РП відігровок - не відіграв "Заламав руку та повів за собою"
9. Тайм код 06:24 - Уникнення РП відігровок - не відіграв відкривання камери ІТТ
10. Тайм код 06:28 - NonRP - взяв в наручники мого друга без причини і відігровок і просто побіг.
Також данний співробітник навіть не перевірив мій паспорт, не видав розшуку (видала система) а це є дуже серйозні порушення.
Вітаю Розглянувши вашу скаргу мижу винести вердикт:
Гравець Маким Хубчик 6854928 отримує натупні покарання:
Уникнення RP відігровок - /warn
Гравець Міша Чейз 6831353 отримує наступні покарання:
MG /pmute 15-30
Розглянуто
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.