Розглянуто №2514 зсу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
216
Реакції
135
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Дмитро Барбієрі
2. Нікнейм порушника:Діма Моноліт
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: Гравець зливає мої особисті дані та номера телефонів моїх близьких людей прошу видати покарання згідно правил злитя особистої інформації докази саме цих фото також фото без замазки можу надати при потребі в лс

7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://kept.com.ua/mvZA/photo_2026-02-23_21-07-56.jpg
6. Дата порушення: 23.02.2026

Артем Клементе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Лип 2024
Дописи
84
Реакції
88
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Дмитро Барбієрі
2. Нікнейм порушника:Діма Моноліт
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: Гравець зливає мої особисті дані та номера телефонів моїх близьких людей прошу видати покарання згідно правил злитя особистої інформації докази саме цих фото також фото без замазки можу надати при потребі в лс

7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://kept.com.ua/mvZA/photo_2026-02-23_21-07-56.jpg
6. Дата порушення: 23.02.2026
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:

Переношу скаргу у відповідний розділ

[На розгляді]

Вадим_Кондратюк

02 | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
394
Реакції
152
Бали
103
Вітаю. Розглянувши скаргу, виношу вердикт.
Гравець Діма Моноліт отриумує покарання:
/pban 31

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі