Розглянуто №2602 Скам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Сер 2025
Дописи
21
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дмитро Барбаро
2. Нікнейм порушника: Владік Хелл 676629
3. Суть скарги: в нас був договір що я скину гроші даному гравцю на карту а саме 1.1кк і він продасть квадроцикл мені за 2кк але крім того він мені мав ще дати скін "грабіжник" і номерні знаки ну але він мені нічого не дав +ще заблокував в діскорді. Він постійно казав мені що я маю чекати і говорив щоб я постійно їхав за ним ну але він таким чином тягнув час, незнаю навіщо. Надіюся скін мені поверну і цього гравця покарають згідно правил UG
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
https://postimg.cc/gallery/WNvNLpF (його дс де він казав що закинить номерні знаки)
5. Дата порушення: 20.03.2026
Тайм коди: 1:18хв - договір, 2:25хв - кидаю гроші, 3:00хв - купую квадроцикл за 2кк, 4:15хв - він дає в обміні не ці номерні знаки та +він дав замість костюма кейс, 4:37хв - він починає дурити що не знає про який скін йдеться мова, 4:45хв - говорить що скіна не має, 8:00хв - я написав що він цей скін має відати і він написав "ок", 9:25хв - відвіз його на парковку щоб він там відав цей скін так як в нього в багажніку міг він бути, 10:27хв - пише "чи дати тобі скін", 11:30хв - пролунали слова "плакі плакі" та "страшно як" ну що означає, що він і не збирався відавати цей скін, 12:00хв - говорить щоб я їхав на цр, 12:20хв заблокував в діскорді, 12:53хв - він просто втік

Ілля Дороженко

Західна Україна
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
89
Реакції
45
Бали
63
Вітаю, роглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Владік Хелл [6766299] отримує покарання

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

/pban 30

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі